INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus, dublă lovitură pe piața transferurilor! Cum ajung Mauro Icardi și Marcelo la Torino

Mauro Icardi poate ajunge din vară la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages
Mauro Icardi poate ajunge din vară la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 12:54

PSG va activa clauza de cumpărare a argentinianului Mauro Icardi (26 de ani) pentru a negocia cu Juventus un schimb cu fundașul Alex Sandro (29 de ani).

Mauro Icardi s-a întors în Italia împreună cu soția-agent pe perioada carantinei, dar nu rămâne la Inter. Atacantul argentinian va fi cumpărat de PSG, care a decis deja să activeze clauza fixată de nerazzurri la 70 de milioane de euro. Potrivit Tuttosport, campioana Franței îl ia numai pentru a-l revinde mai departe la Juventus, cu speranța că nu va ieși în pagubă, din cauza prăbușirii pieței!

60.000.000 de euroeste cota lui Mauro Icardi, potrivit transfermark

valorează acum Alex Sandro

Vine Marcelo la Juventus?

Cum nu vor exista lichidități, parizienii încearcă să propună un schimb de jucători, în condițiile în care Leonardo a pus ochii pe un brazilian al lui Sarri. Fundașul stânga Alex Sandro e dorit pe Parc des Princes de mai multă vreme de directorul sportiv al lui PSG, pe postul lăsat descoperit în bandă de plecarea lui Kurzawa, al cărui contract nu va fi prelungit. Sursa torineză explică și că Juve s-ar acoperi pe partea stângă a defensivei tot cu un brazilian, Marcelo, pe care Ronaldo îl cheamă de la Real Madrid.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează