CAMPIONATE  ·  JUVENTUS

JUVENTUS. Giorgio Chiellini despre cât fumează Maurizio Sarri: „Trebuie să ai echipamentul pe tine când intri la el în birou”

Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, e renumit pentru pasiunea sa pentru fumat
Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, e renumit pentru pasiunea sa pentru fumat

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 09:05

SERIE A. Giorgio Chiellini (35 de ani), căpitanul lui Juventus, a glumit pe seama lui Maurizio Sarri, antrenorul său de la „Bătrâna Doamnă”. Motivul? Pasiunea pentru fumat a tehnicianului de 61 de ani.

„Lucrul pe care nimeni nu îl poate schimba la el este pasiunea incredibilă pentru țigări. Poți merge să vorbești în biroul lui, însă doar înainte de duș. Trebuie să ai echipamentul pe tine când mergi în biroul lui, altfel vei mirosi rău a țigări”, a spus Chiellini, potrivit AS. 

Chiellini, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Juventus, a lăudat și abilitățile de manager ale lui Sarri: „Mereu caută perfecțiunea. De exemplu, vrea 100% posesie în jumătatea adversă. Este o utopie, evident, dar probabil acest concept i-a permis să urce în carieră și să ajungă unde este acum”

Maurizio Sarri: peste 60 de țigări fumate pe zi

Maurizio Sarri  fumează peste 60 de țigări pe zi, conform Tuttosport. Dintre antrenorii în vogă, cel mai cunoscut exemplu e cel al lui Maurizio Sarri, în prezent antrenor la Juventus. Acesta a fost surprins, în perioada în care o pregătea pe Napoli, în timp ce fuma pe bancă. 

Aventura de la Chelsea din sezonul 2018-2019 i-a domolit puțin viciul, fumatul fiind interzis în Premier League. A găsit însă o metodă prin care să fenteze regulile: a mestecat tutun pe bancă!

"Sarri este un fumător înrăit, este incredibil. N-am mai văzut pe cineva care să fumeze atât în viața mea. Slavă Domnului că trebuie să se abțină în timpul meciurilor" -  Marek Hamsik, fostul elev al lui Sarri de la Napoli

Giorgio Chiellini: „Sergio Ramos e de o viclenie diabolică”

"Sergio Ramos e de o viclenie diabolică. Dar ce i-a făcut lui Salah în finala Ligii a fost o lovitură de maestru. Știa că, la asemenea căzături, de nouă ori din zece îți rupi brațul" Stoperul lui Juventus, în cartea sa biografică - Giorgio Chiellini

Citește și alte știri din fotbalul internațional: Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1