INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Juventus l-a transformat pe Aaron Ramsey în cel mai bine plătit jucător britanic!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2019 09:08

MERCATO. Galezul Aaron Ramsey, 28 de ani, căruia i se încheie contractul cu Arsenal la vară, a semnat pe patru ani cu bianconerii. Și va avea 21 de milioane salariu anual.

O iarnă întreagă s-a vorbit despre acest transfer. Acum, totul e oficial. Aaron Ramsey, 28 de ani, va mai juca la Arsenal până pe 30 iunie, când i se încheie contractul, iar de la 1 iulie va trece la Juventus.

A semnat pe patru sezoane, urmând să aibă un salariu anual care va atinge 21 de milioane de euro brut, anunță BBC. Peste 400.000 de euro pe săptămână! Devenind cel mai bine plătit jucător britanic. În plus, Juve va plăti și un bonus de 3,7 milioane de euro impresarului care l-a adus pe mijlocașul galez.

"Sufăr că plec, după 11 ani incredibili în nordul Londrei", le-a transmis Ramsey fanilor lui Arsenal. "Voi continua să dau sută la sută pentru echipă, sperând să închei sezonul în triumf".

11 ani a jucat mijlocașul galez Aaron Ramsey pentru Arsenal

361 de meciuri a adunat Ramsey la "tunari" (62 de goluri)

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dybala21
dybala21  •  12 Februarie 2019, 11:21

Sincer mi se pare un salariu enorm pentru un jucator mediocru spre bunicel. 21 milioane de euro ... cred ca e in top 5 jucatori din Europa ca si salariu

magic4ever
magic4ever  •  12 Februarie 2019, 11:02

In sfarsit o sa aiba si Ramsey sansa sa castige trofee...era prea bun pentru Arsenal...in acelasi caz sunt si Ozil sau Aubameyang...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează