INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Juventus: „E posibil ca echipa sa nu-i mai suporte salariul” » Ce sumă vor torinezii pe el

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 11:59

Juventus, campioana Italiei, e în pericol să nu îi mai poată plăti salariul de 31 de milioane portughezului Cristiano Ronaldo, care a acceptat reducerea de contract propusă de Giorgio Chiellini până la reluarea Seriei A.

Juventus ia în calcul să renunțe la cel mai bine plătit jucător din Serie A. Chiar dacă Ronaldo n-a făcut mofturi când căpitanul Chiellini a propus reducerea salariilor pentru ca bianconerii să poată economisi 90 de milioane din bugetul grav afectat de pandemie, la vară s-ar pune problema unei despărțiri. Il Messaggero scrie despre pericolul ca echipa torineză „să nu-i mai suporte contractul de 31 de milioane net anual și să-l scoată în vară la mezat, sperând să obțină 70 de milioane de euro”,

VIDEO » Gol fantastic marcat de Cristiano Ronaldo contra Sampdoriei

Prelungire până în 2023?

Liderul din Serie A ce a plătit 117 milioane în iulie 2018 încearcă, totuși, să-l convingă să rămână și are două soluții. Fie Cristiano va continua până la sfârșitul înțelegerii, în vara lui 2021, și atunci va pleca liber (dar va avea peste 36 de ani!). Sau va alege varianta de a-și încheia practic cariera la Juve. „Pe masa negocierilor, există posibilitatea de a prelungi până în 2023, dar cu eșalonarea banilor primiți în prezent pentru această perioadă de trei sezoane. O tăiere drastică la salariu, pe care Cristiano o va evalua atent după reluarea campionatului", a dezvăluit cotidianul din Roma.

53 de goluriși 14 pase decisive are Cristiano Ronaldo în 75 de meciuri pentru Juventus în toate competițiile

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tensiuni la Bayern Munchen » Condițiile inacceptabile puse de Manuel Neuer pentru prelungirea contractului

Leo Messi, comparat cu „Che Guevara”! Îi acuză pe conducătorii Barcelonei: „Au vrut să ne pună sub focul criticilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează