INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

„Operaţiunea CR9” » Obiectivul lui Maurizio Sarri la Juventus: Ronaldo să dea măcar 40 de goluri!

Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2019 11:56

Maurizio Sarri, antrenorul lui Juventus, a avut un mesaj pentru Cristiano Ronaldo: „În construcţia unei echipe nu se poate porni de la modul, ci de la cine poate face diferenţa în teren. Mi-ar plăcea să-l ajut să doboare noi recorduri”.

Maurizio Sarri şi-a amânat vacanţa pentru mai târziu şi s-a pus deja pe treabă la Juventus.

Prioritatea noului antrenor al bianconerilor este „Operaţiunea CR9”, cum a numit Gazzetta dello Sport prima acţiune de după numirea la campioana Italiei.

Fostul manager al lui Chelsea vrea să-l joace pe Cristiano atacant pur, la fel ca în ultima perioadă la Real Madrid.

De aceea, s-a dus pe Costa Azzurra pentru a-l cunoaşte pe portughez în vacanţă şi a-i dezvălui planul: „Ronaldo să joace mai aproape de poartă şi să înscrie cel puţin 40 de goluri!”.

„Este o emoţie să-l antrenez pe Ronaldo”

Cotidianul roz îşi fundamentează teoria pe declaraţiile succesorului lui Allegri:

„În construcţia unei echipe nu se poate porni de la modul, ci de la cine ar putea face diferenţa în teren. Vreau să înţeleg jucătorii despre ei însuşi, plecând de la cei mai importanţi. Am pregătit în cariera mea atâţia mari fotbalişti, însă Cristiano are ceva în plus, e top mondial. Este o emoţie să-l antrenez, a bătut multe recorduri şi mi-ar plăcea să-l ajut să doboare altele la Juventus”.

Sarri visează ca vârful de careu să depăşeacă performanţa lui Higuaín, 36 de goluri, cu care a lucrat la Napoli şi Chelsea şi care va reveni la Torino după împrumutul pe Stamford Bridge.

28 de goluri şi 13 pase decisive a reuşit Crisitiano Ronaldo în 43 de meciuri jucate la Juventus în primul său sezon. În ultimul la Real a avut 44 de goluri şi 8 assisturi în 44 de partide

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează