CAMPIONATE    •   TRANSFER CRISTIANO RONALDO

Juventus nu a fost prima opțiune » Cu ce club a discutat prima dată impresarul lui Cristiano Ronaldo

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Duminica, 15 Iulie

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a ajuns în această vară la Juventus, pentru 112 milioane de euro.Totuși, Juventus nu a fost prima variantă pentru Ronaldo. Jorge Mendes, impresarul atacantul portughez, l-a propus prima dată pe jucător la Napoli, unde Ronaldo ar fi putut lucra din nou cu antrenorul Carlo Ancelotti.

Jorge Mendes și Aurelio De Laurentiis, președintele lui Napoli, au discutat despre transferul lui Ronaldo, dar mutarea nu s-a realizat din cauză că formația italiană ar fi trebuit să cheltuiască 350 de milioane de euro, iar Napoli a considerat că efortul financiar ar fi prea mare și că riscă falimentul.

"Cristiano Ronaldo a fost propus la Napoli. Mi-a telefonat Mendes", a declarat Aurelio De Laurentiis.

1

prima pagina xl

Citește și: Suma incredibilă pe care a încasat-o Juventus pe tricouri după transferul lui Cristiano Ronaldo + De ce portughezul nu vrea festivitate cu suporteri

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

ntfo  •  15 Iulie 2018, 16:31

Deci mie imi moderati comment-ul dar lu' *** de sub mine care vorbeste ca la el acasa nu.. Site de toata jena..vai de capul vostru.

ntfo  •  15 Iulie 2018, 16:22

Postat de dinamo_fan pe 15 Iulie 2018, 14:05

Daca taceai sau nu taceai tot prost erai. Vezi declaratia de mai sus in care se mentioneza transferul si cat trebuie sa cheltuiasca in aceasi fraza. Fara a lasa de inteles ca se refera la alte cheltuieli.

Daca iti foloseai creierul iti dadeai seama ca suma nu e doar de transfer. Dar na, e greu sa iti folosesti si ultimul neuron..pana la urma esti un *** ***.

dinamo_fan  •  15 Iulie 2018, 14:05

Postat de Marius Mocanu pe 15 Iulie 2018, 13:51

Daca taceai filozof ramaneai. Mai bine pari prost decat sa deschizi gura si sa confirmi. 112 milioane suma de transfer + 4 ani X 60 mil = 352 milioane. Exact cat a zis bossulica de la Napoli. Se referea la tot efortul financiar pt a-l aduce si riscul ca el sa nu dea randament/Napoli sa nu castigi nimic ca sa-si scoata banii.

Daca taceai sau nu taceai tot prost erai. Vezi declaratia de mai sus in care se mentioneza transferul si cat trebuie sa cheltuiasca in aceasi fraza. Fara a lasa de inteles ca se refera la alte cheltuieli.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase