INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus - Parma 3-3 // Allegri a criticat lipsa de concentrare la golurile primite: „Dacă eşti superficial, meriţi să fii pedepsit. Dar măcar am făcut spectacol”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2019 11:25

Allegri a criticat lipsa de concentrare la golurile încasate de Juventus: "Am jucat foarte prost în apărare. Am şutat mult, însă am fost prea distraţi. "Nu suntem obosiţi, am plătit pentru erorile tactice", spune Ronaldo.

Juventus a încasat trei goluri într-un meci pentru a doua oară în trei zile. "Doppietta" lui Ronaldo nu a fost de ajuns contra Parmei (3-3), ce a răspuns prin Gervinho, şi Napoli a revenit la nouă puncte în spatele liderului. Primul meci fără niciun component al celebrului BBC a confirmat slăbiciunile mari defensive ale campioanei. "Am jucat foarte slab în apărare. Dacă eşti superficial, dincolo de valoarea adversarilor, meriţi să fii pedepsit. Am şutat mult, dar am fost distraţi, măcar am făcut spectacol. Lipsa de concentrare ne costă puncte", acuză antrenorul Allegri, deranjat mai ales de ultimul gol. "Trebuia să dăm mingea în tribună. Nu este nicio ruşine!".

CR17, iar golgeter

Bianconerii au lovit de două ori barele, prin Khedira, au condus cu 3-1 şi nu au reuşit să învingă, deschizând "o mică criză", cum a titrat Gazzetta dello Sport, aluzie şi la eliminarea din "sferturile" Cupei, 0-3 cu Atalanta. "Am comis greşeli tactice, dar nu suntem obosiţi. Ştim că toată lumea e cu ochii pe Juventus, pentru că este cea mai bună echipă. Nu suntem deloc îngrijoraţi şi va fi un sezon grozav", a mărturisit Cristiano, notat cu 8 în Gazzetta. Ajuns la 17 goluri, el l-a depăşit pe Quagliarella şi este, din nou, liderul marcatorilor din Serie A. De la David Trezeguet, în urmă cu 13 stagiuni, niciun alt jucător bianconero n-a înscris atât în 22 de etape.

19goluri şi 8 assisturi are Ronaldo în toate competiţiile. Niciun alt jucător nu a reuşit aceste cifre în sezonul de debut la Juventus

60de puncte a obţinut Juventus după 22 de etape. A egalat recordul Seriei A stabilit de Inter în ediţia 2006-2007

"Am spus că imposibilul nu există, însă cred că am exagerat în acest meci. Puţini mai sperau că vom reveni de la 1-3. Dacă jucăm deschis, putem pune probleme oricărui adversar"
Roberto D'Aversa, antrenor Parma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează