INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - PARMA 3-3

JUVENTUS - PARMA 3-3 // VIDEO „Dubla” lui Cristiano Ronaldo n-a fost de ajuns! Juventus, egalată dramatic de Parma după ce în minutul 66 conducea cu 3-1

Cristiano Ronaldo, deznădăjduit după golul egalizator reușit de Gervinho. Juventus a remizat cu Parma, 3-3, după un adevărat thriller // FOTO: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo, deznădăjduit după golul egalizator reușit de Gervinho. Juventus a remizat cu Parma, 3-3, după un adevărat thriller // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 00:09

JUVENTUS - PARMA 3-3 // Juventus s-a încurcat incredibil pe teren propriu cu Parma, scor 3-3, deși în minutul 66 conducea cu 3-1.

„Bătrâna Doamnă” e la al doilea meci consecutiv cu trei goluri primite, după ce a fost eliminată din Cupă în urma neverosimilului 0-3 cu Atalanta de la jumătatea acestei săptămâni.

Cristiano Ronaldo a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioadă, dar asta nu a fost de ajuns pentru Juventus, surprinsă în final de Parma, formație care a continuat să spere și la 0-2 și la 1-3. 

Impulsionat parcă de „dubla” rivalului Leo Messi din meciul Barcelonei cu Valencia, 2-2, Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru Juventus în minutul 36, din pasa lui Matuidi.

Lusitanul și-a continuat recitalul și în repriza secundă. A pasat pentru Rugani, iar Juve s-a distanțat la 2-0 în minutul 62.

Parma a început să spere după golul lui Barilla din minutul 64, doar că Ronaldo a reușit dubla două minute mai târziu, servit excelent de Mandzukic.

Show Gervinho

Finalul a șocat asistența: Parma a redus din diferență prin Gervinho, în minutul 74, tot ivorianul marcând și golul egalizator din al treilea minut al prelungirilor.

Afacerea titlului din Serie A rămâne însă una în care peisajul e dominat autoritat de Juventus, care e pe primul loc, cu 60 de puncte, la 9 lungimi de Napoli, ocupanta locului 2, și, atenție, la 20 de puncte de Inter, care e pe 3.

Vezi și: Panică pe Camp Nou: Leo Messi s-a accidentat și poate RATA derby-ul cu Real Madrid din Cupă » Ce probleme acuză argentinianul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează