INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus, pe urmele unui fundaş de la Bayern » United şi City au intrat şi ele în cursa pentru Jerome Boateng

Jerome Boateng
(foto: Guliver/Getty Images)
Jerome Boateng (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 16 iunie 2018 19:19

Jerome Boateng (29 de ani), fundaşul central de la Bayern Munchen, este una dintre ţintele lui Juventus pentru această perioadă de transferuri, iar bianconerii s-ar fi interesat deja de situaţia campionului mondial, scrie Calcio Mercato.

Conform sursei citate, apărătorul care a mai evoluat şi pentru Manchester City ar reprezenta o variantă ideală pentru Juventus de a-l înlocui pe Mehdi Benatia (31 de ani), sosit la Torino tot de la Bayern, în urmă cu două sezoane. Presa din Italia susţine că marocanul nu va mai continua la "Bătrâna Doamnă" din această vară, iar campioana din Serie A caută deja un înlocuitor pe măsură.

258 de prezenţeare Boateng la Bayern, pentru care a reuşit 8 goluri şi 20 de pase decisive

Boateng, sosit pe "Allianz Arena" în 2011, a avut parte de un sezon ceva mai şters din cauza problemelor medicale, neamţul bifând doar 31 de partide. Într-un interviu recent acordat Bild, Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele clubului, a recunoscut că Boateng ar putea părăsi clubul pentru preţul potrivit: "Dacă un club şi-l doreste, vom discuta, evident. Dar nu îl vom ceda uşor, va fi o nevoie de o sumă importantă ca el să plece", a spus acesta.

În plus, chiar şi jucătorul, care mai este dorit de Manchester United şi Manchester City, a dat de înţeles că şi-ar dori o nouă provocare în carieră: "Am experimentat tot la Bayern şi ajung într-un punct în care trebuie să-mi răspund anumitor întrebări. Care sunt obiectivele pe care nu le-am atins încă? Trebuie să demonstrez din nou la acelaşi club şi în aceleaşi condiţii?", a declarat Jerome, care are în palmares, pe lângă alte trofee interne, trofeul Champions League, Supercupa Europei şi 6 titluri consecutive în Bundesliga, cu bavarezii.

Deşi fundaşul este evaluat la 30 de milioane de euro în prezent, Bayern ar fi de acord şi pentru un împrumut iniţial al internaţionalului brazilian, variantă preferată de Juventus, care l-a achiziţionat pe Benatia în acelaşi mod.

sursa: calciomercato.com

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
lukasoil17
lukasoil17  •  16 Iunie 2018, 21:57

Brazilian??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează