INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus pregătește o nouă lovitură URIAȘĂ după transferul lui Cristiano Ronaldo » O singură condiție pentru realizarea mutării

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 17:23

Presa din Italia anunță interesul celor de la Juventus Torino pentru starul lui Manchester United și al naționalei Franței, Paul Pogba. 

Aducerea cvintuplului câștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo, nu pare suficientă pentru campioana Italiei. Tuttosport afirmă că Paul Pogba este aproape de a fi readus la Torino, după doar două sezoane petrecute în Manchester. 

Criticat de presa britanică pentru sezonul mai puțin reușit, mijlocașul finalistei CM, ar părea deschis la o revenire în lotul formației care i-a adus consacrarea. Potrivit presei italiene mutarea depinde de Miralem Pjanic. Dacă bosniacul va pleca, zvonurile privind mutarea lui la Barcelona fiind din ce în ce mai dese, Juventus vrea să spargă banca pentru Pogba. 

90.000.000 €este cota lui Paul Pogba conform transfermarkt.de

Paul Labile Pogba a mai evoluat la Juventus între 2012 și 2016. Epopeea lui ar avea astfel un final unic: cedat de United la Juventus, răscumpărat pentru 105 milioane de euro, apoi revenit la echipa care i-a adus gloria. 

Vezi și: Suma incredibilă pe care a încasat-o Juventus pe tricouri după transferul lui Cristiano Ronaldo + De ce portughezul nu vrea festivitate cu suporteri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
156734731330498
Mihnea Voicu  •  14 Iulie 2018, 22:34

Ar parea deschis? A cam declarat ca nu si ar dori si plece de la United in viitorul apropiat, dar pare ca voi traiti in lumea voastra ca de obicei. Juventus nu l a mai dorit niciodata inapoi. Si de unde bani? Inca 100 de milione de unde. Nu ganditi si voi putin?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează