INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - MILAN 1-1

Fără apărare » De 18 meciuri la rând, Juventus primește gol, cea mai lungă serie din campionatele de top

Juventus a remizat cu AC Milan, scor 1-1 // foto: Guliver/gettyimages
Juventus a remizat cu AC Milan, scor 1-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 13:51 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 14:00

De 60 de ani n-a mai început Juventus un campionat fără victorie în primele patru etape și doar a patra oară în istorie. Nu au decât două remize în acest sezon.

Incredibil, dar adevărat! Juventus este la retrogradare, a treia din coadă după primele patru etape din Serie A! 2-2 cu Udinese, 0-1 cu Empoli, 1-2 cu Napoli și, duminică seară, 1-1 cu Milan pe Allianz Stadium sunt rezultatele de până acum în campionat. 

Doar de patru ori în istoria clubului bianconero s-a mai întâmplat să nu câștige niciun meci, ultima dată în sezonul 1961-1962, după seriile negative din 1955-'56 și 1942-'43! Rebic a anulat din fază fixă, cu capul, avantajul rapid luat de Morata din pasa lui Dybala și l-a enervat pe Allegri, autocritic după remiză.

Massimiliano Allegri: „Este vina mea, am greșit schimbările”

„Sunt destul de supărat, dar echipa a făcut o primă repriză bună, am avut ocazii și le-am oferit un singur șut din afara careului. În partea secundă am riscat să și pierdem jocul după ce până la 1-1 am deținut controlul total. E vina mea, am greșit schimbările, trebuia să introduc jucători mai defensivi. 

Ne-am pierdut atenția și determinarea, e suficient să vedem cornerul din care am primit golul, cu prea multă superficialitate. Era o partidă importantă pe care trebuia s-o câștigăm. Titlurile se adjudecă în astfel de meciuri”, a declarat antrenorul piemontezilor.

Poartă deschisă la Juventus

Are și motive să se plângă Allegri, pentru că echipa sa a mai stabilit un record negativ. Primește gol de 18 etape la rând în Serie A, nicio altă formație din Top 5 campionate ale Europei n-a încasat-o așa! Iar campionatele se câștigă având cea mai bună defensivă, cum a susținut și în primul său mandat. 

Apărarea cu Bonucci și Chiellini, preferat lui De Ligt, a fost din nou vulnerabilă, iar Szczesny n-a mai avut de data asta ce face la golul rossonerilor.

Verona - AS Roma 3-2 - Primul eșec al lui Mourinho

Neașteptat pasul greșit făcut de giallorossi pe „Bentegodi” din Verona. Cu trei victorii în debutul de campionat, AS Roma putea trece pe primul loc, dar s-a împiedicat cu Hellas (2-3). Este primul eșec al capitolinilor de când au fost preluați de antrenorul Jose Mourinho. 

Deși căpitanul Pellegrini reușise să deschidă scorul duminică seară, gazdele au întors, iar Barak, Caprari și Faraoni au decis rezultatul, autogolul lui Ilici completând lista marcatorilor.

Citește mai multe știri din fotbalul italian: 

Răzvan Marin, cel mai bun start de sezon al carierei la club! Italienii se înclină: „Un assist delicios, de mare rafinament”

Valentin Mihăilă, „devastator” în ultimul meci al Parmei » Dennis Man, criticat: „I-a intrat asta în cap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează