INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - EMPOLI 0-1

Juventus, un singur punct în primele două etape de Serie A! Mesaj clar al lui Allegri: „Uitați de Cristiano!”

Juventus, un singur punct în primele două etape de Serie A! Mesaj clar al lui Allegri // sursă foto: Imago
Juventus, un singur punct în primele două etape de Serie A! Mesaj clar al lui Allegri // sursă foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 12:55 / Actualizat duminica, 29 august 2021 13:33

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, le-a cerut jucătorilor să se adune și să fie din nou „o echipă”, după 5 puncte pierdute în două etape de Serie A, ultimele în fața unei nou promovate.

Fanii lui Juventus așteaptă un nou titlu, după acel intermezzo din sezonul trecut. Însă trebuie să constate că, fără Cristiano Ronaldo, echipa arată rău. 

După un 2-2 la Udine, în prima etapă, bianconerii au făcut-o lată sâmbătă seară, chiar acasă: 0-1 cu promovata Empoli. A fost primul meci fără Cristiano Ronaldo, vândut vineri lui Manchester United

Massimiliano Allegri: „Trebuie să uităm de Ronaldo” 

Deși oaspeții au deschis relativ repede scorul, prin Mancuso (21), Juve n-a reușit să-și revină din șoc. „Băieții au început bine, însă am luat gol la prima eroare și apoi s-au pierdut. A intervenit panica. Trebuie să abordăm meciurile cu calm, nu să facă fiecare cum îl taie capul”, a comentat noul antrenor, Massimiliano Allegri. 

Totodată, el a avertizat: „Trebuie să uităm de Ronaldo! Cristiano a petrecut trei ani la Juventus, a înscris goluri, e un jucător extraordinar. Dar s-a terminat. E timpul să ne adunăm și să acționăm ca o echipă”.

1-3e scorul cu care Empoli, învingătoarea lui Juve, pierduse etapa trecută acasă, în fața lui Lazio

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a lăsat-o pe Juventus pentru Manchester United

„Mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino. 

Suporterii «bianconeri» mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. 

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe conturile sale de socializare.

0 intervențiia avut portarul lui Empoli, Guglielmo Vicario, în repriza secundă a meciului de la Torino

Fără solist, fără cor. Juventus a devenit o echipă normală, cu multe semne de întrebare. Bătălia la titlu e mai deschisă ca oricând
- Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra a fost prezentat oficial la noua echipă » Calcă pe urmele lui Iordănescu, Pițurcă și Boloni!

Radu Drăgușin negociază cu altă formație din Serie A: „Cei de acolo îl iau să joace!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează