INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Kahn îl atacă pe urmaşul său în poarta lui Bayern: "Rensing nu mai are ce să facă la Munchen!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2009 00:00

Fostul internaţional german Oliver Kahn îl sfătuieşte pe succesorul său din poarta lui Bayern Munchen, Michael Rensing, să îşi caute altă echipă, întrucât prestanţiile sale între buturile vicecampioanei Germaniei au lăsat de dorit, informează cotidianul Bild.

"Am văzut deja tot ce se poate vedea pe un teren de fotbal, iar un lucru mi-e clar: Michael nu mai are ce să facă la Bayern", a spus fostul goalkeeper al grupării bavareze.

Kahn, retras din activitate în vara lui 2008, la vârsta de 39 de ani, a mai precizat că Rensing ar trebui să plece la finele sezonului la un alt club unde "nu există o presiune atât de mare ca la Munchen".

Michael Rensing şi-a pierdut locul de titular după primele trei etape din noua stagiune ca urmare a faptului că Bayern nu a obţinut nicio victorie cu el între buturi. La victoria din runda precedentă cu VfL Wolfsburg, scor 3-0, tehnicianul Louis van Gaal l-a titularizat în poartă pe Hans-Jorg Butt.

Altfel, în mandatul pe care fostul selecţioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, l-a avut anul trecut pe banca tehnică a formaţiei muncheneze, Oliver Kahn i-a luat în mai multe rânduri apărarea lui Rensing, după ce acesta din urmă era criticat de presă pentru evoluţiile sale oscilante.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  02 Septembrie 2009, 18:10

khan chiar cred ca vede bine, prea des greseste rensing si aproape nu are sclipirele unui portar f. bun cum ar nevoie bayern pentru ce-si propune...

 •  01 Septembrie 2009, 17:56

nu inteleg cum hoeness nu reuseste sa convinga un portar adevarat sa vina la bayern. rensing este criticat si de adversarii din bundesliga, dau goluri mult prea usor si ajung vedete peste noapte, dand goluri lui bayern, cu rensing in poarta.

skrap
skrap  •  01 Septembrie 2009, 16:52

are dreptate, nu are cum sa fie asta urmasul lui khan... totusi Oliver Khan... sa fim seriosi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează