INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Cel mai hulit transfer al anului și-a dus echipa pe acoperișul Premier League » Al 4-lea gol în ultimele 3 săptămâni!

Arsenal a învins-o pe Brighton, scor 2-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Premier League. Kai Havertz (24 de ani) a reușit un nou gol pentru „tunari”. +14   FOTO
Arsenal a învins-o pe Brighton, scor 2-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Premier League. Kai Havertz (24 de ani) a reușit un nou gol pentru „tunari”.

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 19:11 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 19:44

Arsenal a învins-o pe Brighton, scor 2-0, și a urcat pentru moment pe primul loc în Premier League. Mijlocașul Kai Havertz (24 de ani) a reușit un nou gol pentru „tunari”. 

Mikel Arteta a abordat disputa contra lui Roberto De Zerbi cu o mare dorință de revanșă. În ultimul meci direct, jucat chiar pe Emirates, în mai 2023, Brighton se impunea cu 3-0.

Are bagajele făcute: prima plecare a iernii de la Rapid
Rapid
Are bagajele făcute: prima plecare a iernii de la Rapid

Arsenal, victorie în fața lui De Zerbi

Astăzi, „tunarii” nu le-au dat nicio șansă „pescărușilor”. Recunoscută pentru elanul ofensiv, formația oaspete nu și-a creat nicio ocazie de gol în primele 45 de minute. a reușit să păstreze tabela intactă, în special datorită portarului Bart Verbruggen.

Formația lui Arteta a forțat în partea secundă. Gabriel Jesus a deschis scorul în minutul 53, o lovitură de cap din interiorul careului mic. Arsenal a cedat posesia, dar a continuat să își creeze ocazii.

9-1în favoarea lui Arsenal a fost raportul șuturilor expediate pe spațiul porții

FOTO. Kai Havertz, omul momentului la Arsenal

+10 FOTO

Rezultatul final a fost stabilit de Kai Havertz. Neamțul a punctat pe contraatac, în minutul 88, după o pasă venită de la Saka.

Havertz, cel mai criticat și ironizat transfer al verii în Premier League, din cauza randamentului scăzut când evolua ca atacant la Chelsea, a depășit perioada proastă din debutul sezonului.

În ultimele 3 săptămâni a marcat de 4 ori pentru Arsenal, 3 reușite în Premier League și una în Liga Campionilor, în victoria 6-0 cu Lens.

Arsenal a plătit 75 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Kai Havertz de la Chelsea.

Clasamentul actualizat din Premier League

Datorită victoriei cu Brighton, Arsenal a ajuns la 39 de puncte în Premier League. Este lider provizoriu și poate fi detronat doar dacă Liverpool o bate pe Manchester United.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Loți Boloni iar a intrat în vrie la Metz. O lună neagră, 3 înfrângeri consecutive. Și încheie anul pe terenul lui PSG!
FRANȚA
Loți Boloni iar a intrat în vrie la Metz. O lună neagră, 3 înfrângeri consecutive. Și încheie anul pe terenul lui PSG!
Surpriză mare pe Anfield » Dominată copios de Liverpool, Manchester United a scos eroic un punct
Premier League
Surpriză mare pe Anfield » Dominată copios de Liverpool, Manchester United a scos eroic un punct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează