INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Kaka pregătește o revenire de senzație la AC Milan: "Sper să am ușa deschisă"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 17:07

Ricardo Kaka, fostul jucător al lui AC Milan și Real Madrid, în prezent fără echipă, spune că și-ar dori să revină la formația italiană în calitate de antrenor. 

"Nu mai am contract cu vreun club, dar mă simt în continuare jucător profesionist. În următoarele săptămâni o să mă decid exact ce voi face în viitor.

Mi-ar plăcea să continui ca antrenor sau director sportiv. Pentru a fi antrenor trebuie să-ți urmezi vocația. Ar fi bun de urmat modelul lui Zidane, a cărui tranziție de la jucător la antrenor a fost exemplară. A fost capabil să folosească tot ceea ce a învățat de la antrenorii cu care a lucrat, ca Mourinho și Ancelotti.

Port în continuare Milanul în inima mea şi mi-ar plăcea să antrenez acolo cândva. Sper să am uşa deschisă", a declarat brazilianul de 35 de ani, potrivit polonezilor de la Przeglad Portowy.

Kaka a evoluat pentru Milan între 2003 și 2009 și între 2013 și 2014. A câștigat alături de rossoneri un titlu, o Supercupă, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. De asemenea, în postura de jucător al lui Milan, brazilianul a câștigat Balonul de Aur în 2007. 

"Neymar ar putea deveni campion mondial cu Brazilia, s-a maturizat și nu a mai fost așa în formă până acum. Poate concura cu Messi și Ronaldo la Balonul de Aur câștigând Liga cu PSG"
Kaka, ultimul Balon de Aur înaintea hegemoniei Messi-Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează