INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPARIȚIE

Cazul unui fotbalist dispărut acum 3 ani în Anglia, din nou în prim-plan » Ce a descoperit poliția

Kamil Biecke
Foto: fakt.pl
Kamil Biecke Foto: fakt.pl

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 17:05 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 17:27

Kamil Biecke, 34 de ani, portar polonez, a fost văzut ultima dată pe data de 8 decembrie 2018. La fix 3 ani de la dispariția acestuia, poliția din Anglia a venit cu o nouă ipoteză.

Acum 3 ani, Biecke era văzut ultima dată în Luton, Anglia. La 6 zile mai târziu, dispariția sa era anunțată de soția sa aflată în Polonia, după ce acesta nu îi răspundea la mesaje.

La acel moment, poliția a crezut că fostul portar și-a înscenat dispariția, din cauza datoriilor pe care acesta le avea. Ulterior, aceștia au abandonat această ipoteză. Iar astăzi, anchetatorii au o altă opinie: că Biecke a fost victima unei crime.

Polițiștii spun că, în urmă cu o lună, au fost făcute percheziții la o adresă din Bedfordshire, iar o anchetă este în plină desfășurare, anunță Luton Today. 

„Credem cu tărie că răspunsurile se află în comunitatea noastră locală și îndemnăm pe oricine să se prezinte dacă are informații. În ultimii trei ani am muncit neobosit pentru a-l găsi pe Kamil și nu ne vom da bătuți până nu vom avea răspunsuri”, a declarat inspectorul Lee Martin.

Kamil Biecke a fost un fotbalist profesionist, ultima dată evoluând pentru formația poloneză Baltyk Gdynia. Acesta a emigrat apoi în 2016 în Anglia, unde spera să îşi găsească un post de antrenor cu portarii la o formaţie, dar a fost implicat în activități legate de droguri

Citește alte știri de actualitate:

„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”

Scandal înaintea duelului de play-off din Liga 1 » Autoritățile au redeschis stadioanele, clubul blochează accesul fanilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează