INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Kanoute se autopropune la Real şi Barcelona

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2009 00:00

Atacantul malian al lui FC Sevilla, Fredi Kanoute, dezvăluie că şi-ar dori să părăsească gruparea andaluză la finalul stagiunii şi îşi propune să ajungă la unul dintre granzii din Primera Division, Barcelona sau Real Madrid.


"Mi-ar plăcea să ajung la Barcelona sau la Real Madrid. Sezonul viitor aş vrea să joc la un nivel superior, iar un transfer la o echipă mare este un vis pentru oricine. Aş fi încîntat să se întîmple aşa" a explicat Kanoute.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  14 Februarie 2009, 02:50

Real e Rusinea Europei. Ar fi buni in liga lu Mitica la ce manevre s-au facut acolo in ultimii ani. Vezi ultimul scandal si marea afacere cu terenurile de antrenament din 98-99. Au 6 ligi luate pentru ca nu aveau adversar si zeci de campionate luate cu arbitrii. E insusi fotbalul "murdar".

 •  04 Ianuarie 2009, 16:50

pt barca fan.REAL e insusi fotbalul

 •  04 Ianuarie 2009, 15:44

kanoute e atacant bun poate il ia liverpool sa juve

Vezi toate comentariile (6)
Comentează