INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Scandal cu Benzema în Arabia Saudită » Renunță la contractul de 240 de milioane de euro?!

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 18:04 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 19:11

Karim Benzema, 35 de ani, s-ar putea despărți de Al-Ittihad după ce s-a certat cu antrenorul Nuno Espirito Santo. Tehnicianul portughez a refuzat să-i dea banderola și le-a spus conducătorilor că nu l-a vrut pentru că nu se potrivește stilului pe care-l promovează la echipă.

Adus de Al-Ittihad în această vară, gratis, de la Real Madrid, Karim Benzema are mari probleme cu antrenorul Nuno Espirito Santo. 

Potrivit cotidianului saudit Al-Sharq Al-Awsat, tehnicianul portughez i-a refuzat banderola de căpitan atacantului în vârstă de 35 de ani și i-a dat-o brazilianului Romarinho. Iar apoi s-a plâns conducerii că n-a solicitat achiziționarea fostului internațional francez și acesta nici nu se potrivește stilului promovat de el.

Vedetele mai și pleacă din Arabia Saudită, nu doar vin » Cine e primul străin care vrea să renunțe la acordul cu Al-Ittihad
ARABIA SAUDITĂ
Vedetele mai și pleacă din Arabia Saudită, nu doar vin » Cine e primul străin care vrea să renunțe la acordul cu Al-Ittihad

Karim Benzema ar putea pleca de la Al-Ittihad

Saad Al-Lathif, cel care a intermediat transferul lui Benzema în Arabia Saudită, povestește de la ce a plecat totul: „Karim i-a solicitat antrenorului să-i dea banderola de căpitan, pentru că are mare experiență și este vedeta echipei. Însă Santo l-a refuzat, ceea ce a dus la tensiuni între ei, în vestiar". 

Atacantul a refuzat să se antreneze marți, susține că nu se simte comfortabil într-un mediu ostil, iar presa saudită avansează inclusiv posibilitatea rezilierii contractului.

Karim Benzema, 240 de milioane în doi ani

Benzema a semnat cu cu Al-Ittihad un acord valabil până în 2025, cu opțiune de prelungire până în 2026. Salariu: 100 de milioane de euro pe sezon și un bonus de 20 de milioane de euro, pentru a fi ambasador al Cupei Mondiale 2030, pe care Arabia Saudită speră să o găzduiască. 

În total, în primii doi ani la Al-Ittihad, Karim Benzema ar urma să încaseze 240 de milioane de euro. La Real Madrid, el avea 28 de milioane de euro pe stagiune.

3goluri a marcat Karim Benzema pentru Al-Ittihad în șase partide disputate

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lovitură pentru Bayern și pentru națională » Are ruptură musculară și stă cel puțin 3 săptămâni

A urlat la arbitri și a agresat un angajat » Derapaj al lui Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor Asie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
Coras1964
Coras1964  •  24 August 2023, 09:54

Am înțeles ca a negociat deja cu mm și Becali și vine ptr 400 kg brânză pe sezon sa vedem dacă bat palmele va fi antrenor jucător 50%bineinteles împreună cu Becali ca doar el e ***, pardon cioban!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  24 August 2023, 09:23
Postat de elgabri pe 24 August 2023, 00:41

Nu are loc nu vezi ca toti greii sunt acolo !!

Daca scapa de Compagno, cred ca ar avea loc. Asta daca nu joaca in fatza cu Bala mica sau 9 fals cu micutul Popescu.

elgabri
elgabri  •  24 August 2023, 00:41
Postat de VanBasten pe 23 August 2023, 23:00

Vine la fcsb, 400k pe an.

Nu are loc nu vezi ca toti greii sunt acolo !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează