INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Patrice Evra i-a făcut praf pe jucătorii Franței: „Unii erau prea geloși și Benzema îi punea în umbră”

Karim Benzema și Patrice Evra. Foto: Instagram
Karim Benzema și Patrice Evra. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:23 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:27

Patrice Evra (41 de ani), fostul internațional francez, s-a supărat văzând că „jucătorii nu l-au susținut pe Karim Benzema (35) la Campionatul Mondial din Qatar. Uman, am fost dezamăgit”.

Un excelent jucător, dar cu un trecut tumultuos la naționala Franței. Patrice Evra, fundașul care a evoluat opt ani la Manchester United, era căpitanul „Les Bleus” la Mondialul din 2010. 

Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz
SERIE A
Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz

El a fost cel mai care condus revolta „cocoșilor”, care au făcut grevă și au refuzat să se mai antreneze în cantonamentul de la Knysna, Africa de Sud, după ce Nicolas Anelka fusese exclus din lot pentru că îl insultase pe selecționerul Raymond Domenech. I s-a retras banderola și a fost suspendat cinci meciuri ale albaștrilor!

Patrice Evra: „Benzema deranja multe persoane”

La 41 de ani, Evra e neschimbat, la fel de furios. Protestează încă pentru îndepărtarea lui Karim Benzema de la CM 2022, deși atacantul lui Real Madrid s-a accidentat înaintea turneului final. I-a criticat pe internaționali, care n-au insistat ca Balonul de Aur să fie păstrat în grupul pentru Qatar.

Fostul fotbalist le-a transmis „micilor albaștri” un mesaj. „Uman, a existat un accident în lotul Franței la Mondial. Uman, am fost dezamăgit”, a comentat Evra pe Instagram. 

Karim deranja multe persoane. Nu mi-a plăcut deloc să văd că jucătorii nu l-au susținut. Pornim războiul pentru unul de-ai noștri”.

Patrice Evra, comparația greșită cu Angel Di María

O paralelă cu Angel Di Maria, la argentinieni: „Di Maria a fost accidentat toată Cupa Mondială. La sfârșit, a intrat în finală și a marcat contra noastră”. Numai că argentinianul jucase în toate cele trei partide din grupă, plus în prelungirile „sfertului” cu Olanda.

Evra a fost și mai dur. „Selecționerul a ales, i s-a spus lui Karim să plece. Deschamps pune echipa înaintea unui jucător, dar voi, jucătorii... Unii erau prea geloși și Benzema îi punea în umbră”, i-a atacat acesta.

81de selecții are Patrice Evra la naționala Franței (zero goluri), pentru care a jucat în perioada 2004-2016

Patrice Evra: „Nici nu mâncam fără Karim Benzema”

Nu s-a oprit: „Faceți aceeași greșeală precum campionii mondiali din 1998, care credeau că echipa Franței le aparținea. Naționala Franței aparține tururor. Voi vreți să decideți cine vine, dar aveam Balonul de Aur în echipă, băieți! Dacă eram acolo, nici nu mâncam fără Benzema”.

După Mondial, Karim a anunțat că nu se mai întoarce printre „Les Bleus”: „S-a terminat. Selecționata e parte din trecut”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce nebunie! A plătit o avere pentru un bilet la amicalul de gală dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi

Barcelona vrea să dea lovitura în mercato » Căpitanul lui Manchester City ar fi dorit pe Camp Nou

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
denieru
denieru  •  18 Ianuarie 2023, 16:37

jucatorii Frantei au iesit campioni si vice-campioni mondiali fara Benzema. restul e cancan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează