INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Karim Benzema, peste legendarul Raul! Performanța francezului în tricoul lui Real Madrid, în urma „dublei” înscrise în poarta lui Elche, în La Liga

Karim Benzema (35 de ani), atacantul francez al campioanei Spaniei, Real Madrid, a stabilit un record în meciul câștigat de gruparea de pe „Santiago Bernabeu”, scor 4-0, în fața lui Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. 
Foto: Imago
Karim Benzema (35 de ani), atacantul francez al campioanei Spaniei, Real Madrid, a stabilit un record în meciul câștigat de gruparea de pe „Santiago Bernabeu”, scor 4-0, în fața lui Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 08:32 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 09:20

Karim Benzema (35 de ani), atacantul francez al campioanei Spaniei, Real Madrid, a stabilit un record în meciul câștigat de gruparea de pe „Santiago Bernabeu”, scor 4-0, în fața lui Elche, în runda cu numărul 21 din La Liga. 

În urma „dublei” reușite în meciul de miercuri seară, Karim Benzema a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid în campionat, după ce l-a depășit pe legendarul atacant al madrilenilor, Raul Gonzalez, informează cotidianul spaniol Marca. Raul Gonzalez a marcat de 228 ori în campionat pentru „los blancos”. 

De asemenea, atacantul francez a urcat și pe poziția a 5-a în ceea ce privește topul marcatorilor all-time în La Liga. 

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele
INFLUENȚE
Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

Karim Benzema a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid în campionat. L-a depășit pe Raul Gonzalez 

Karim Benzema a marcat, de la sosirea în iulie 2009 la Real Madrid, 230 de goluri în primul eșalon al fotbalului spaniol. Golgeterul „galacticilor” în campionat rămâne portughezul Cristiano Ronaldo (38 de ani), în prezent jucătorul saudiților de la Al Nassr. Lusitanul a înscris în cei 9 ani petrecuți în Spania (2009-2018) 311 goluri în La Liga. 

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria La Liga 

Lionel Messi (35 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, este cel mai bun marcator din istoria campionatului spaniol. Argentinianul a înscris, în cei 16 ani petrecuți în tricoul celor de la FC Barcelona (2005-2021), 474 de goluri în La Liga. 

Podiumul celor mai buni marcatori din istoria La Liga este completat de Telmo Zarra, fost atacant la Athletic Bilbao în perioada 1940 - 1955. Acesta a înscris în tricoul grupării basce 252 de goluri pe prima scenă a fotbalului spaniol. 

Pe locul 4 în acest top se află fostul mare atacant mexican Hugo Sanchez (64 de ani). Nord-americanul a jucat în Spania la Atletico Madrid, Real Madrid și Rayo Vallecano și a reușit să puncteze de 234 de ori în La Liga. 

TOP 5 marcatori în istoria La Liga: 

  1. Lionel Messi: 474 goluri
  2. Cristiano Ronaldo: 311 goluri
  3. Telmo Zarra: 252 goluri
  4. Hugo Sanchez: 234 goluri
  5. Karim Benzema: 230 goluri

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - Elche 4-0 

Citește și: 

Borussia Dortmund - Chelsea 1-0 » Adeyemi aduce victoria nemților în optimile Ligii Campionilor după un gol senzațional

Lazio - CFR Cluj » Echipele anunțate în Gazetă pentru duelul de pe Olimpico + cote la pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  16 Februarie 2023, 09:36

Adevărul e că de cand joacă la Real, putea să fie pe locul 2 in top lejer. Noroc cu plecarea lui Ronaldo, că așa l-am redescoperit pe acel Benzema, care făcea furori la Lyon.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează