INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Kevin-Prince Boateng la un pas de faliment: "Mi-am cheltuit toți banii pe mașini, ceasuri, încălțăminte, discoteci și restaurante"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat luni, 12 decembrie 2016 20:53

Kevin-Prince Boateng, fost fotbalist al lui Ac Milan și Schalke, printre altele, a făcut dezvăluiri incredibile din viața sa într-un interviu pentru marca.

Fotbalistul din Ghana admite faptul că la începutul carierei sale a făcut o serie de greșeli, însă crede că acum a ajuns la maturitate.

Boateng, 29, ar putea în sfârșit să se ridice la adevărata sa valoare.

Într-un interviu recent pentru Marca, fotbalistul a declarat:"În doi ani mi-am cheltuit toți banii pe mașini, ceasuri, încălțăminte, discoteci, restaurante și prietenii care în realitate nu erau prieteni deloc".

În cazul lui Boateng talentul nu a fost niciodată o problemă, dar anturajul din care a făcut parte nu i-a permis să ajungă mai sus.

Mijlocașul ghanez a jucat în cariera sa la Tottenham, Borussia Dortmund, AC Milan, Schalke, iar acum evoluează în Spania la formația Las Palmas.

Cea mai lungă perioadă petrecută de fotbalist la un club a fost la AC Milan, unde a rezistat trei ani și a fost unul dintre cei mai importanți jucători al echipei din Milano.

"Când am fost tânăr nu am muncit destul deoarece nu mi-am cunoscut cu adevărat talentul. Asta nu a fost un lucru."

Lipsa de profesionalism din cariera lui Kevin-Prince au făcut ca el să nu ajungă la performanțele lui Jerome Boatenge, fratele său, cel care are 67 de selecții în naționala Germaniei, iar în palmaresul fundașului de la Bayern găsim trofeul Ligii Campionilor, dar și al Cupei Mondiale.

Mijlocașul care evoluează în LaLiga recunoaște greșelile din tinerețe: "Regret o mulțime de lucruri. Mi-aș fi dorit să muncesc mai mult atunci, dar a fost normal pentru că am fost un star în oraș, am avut bani și faimă"

Chiar și așa mutarea sa în Spania la echipa Las Palmas se pare că îl țin departe de viața de noapte și lumina reflectoarelor, ceea ce înseamnă că se axează mai mult pe fotbal.

Cu noua atitudine și talentul imens pe care îl are Kevin-Prince Boateng ar putea ajunge din nou un star al fotbalului mondial.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
enjoythesilence
enjoythesilence  •  14 Decembrie 2016, 06:19

Eu inteleg ca dati o sansa cititorilor sa scrie articole si sa fie chiar si publicate, dar nu aveti un control al calitatii??? Acest pseudo-articol are greseli grave de gramatica, punctuatie etc! De continut nu mai zic, este cancanisto-penibil! Draga gsp, esti pe drumul cel bun:)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Decembrie 2016, 22:32

Ce dracu, doar nu a luat mașini la tot tribul ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează