INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG tranșează o „ceartă” în vestiar » Un nume major, scos din primul 11

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 09:24 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 09:43

Keylor Navas (35 ani) prinde din ce în ce mai puține minute pentru PSG, motiv pentru care costaricanul este foarte aproape de o plecare în vară. Gianluigi Donnarumma este alesul parizienilor pentru postul de titular.

După victoria recentă din campionat cu Angers, scor 3-0 pentru PSG, goalkeeper-ul costarican s-a plâns de situația sa din cadrul clubului, deși a fost titular în acel meci.

Părintele Pimen Vlad, despre gestul extraordinar făcut de Gigi Becali pe Muntele Athos: „Îi dă unul o sacoșă și scoate și numără 30.000 de euro!”
CREDINȚĂ
Părintele Pimen Vlad, despre gestul extraordinar făcut de Gigi Becali pe Muntele Athos: „Îi dă unul o sacoșă și scoate și numără 30.000 de euro!”

Deja vu pentru Keylor Navas la PSG

Keylor Navas se confruntă cu un nou deja-vu. Viitorul portarului de la PSG este unul incert, toate problemele sale începând din momentul sosirii lui Gianluigi Donnarumma vara trecută. Din acel moment, italianul a fost folosit în meciurile cele mai importante, dar nu și în campionat. Însă ușor-ușor, a intrat între buturi și în Ligue 1. 

Astfel, pentru Navas s-a repetat situația pe care a trăit-o și la Real Madrid. Deși a câștigat de 3 ori Liga Campionilor cu madrilenii (2016, 2017, 2018), odată cu venirea lui Thibaut Courtois, costaricanul a ieșit din planurile clubului spaniol.

„Sunt fericit la Paris, am o relație bună cu Donnarumma, dar vreau să joc fiecare meci. Ar fi complicat să fie aceeași situație și în sezonul viitor. Ceva trebuie să se schimbe, într-un fel sau altul”, a declarat Navas la finalul meciului cu Angers.

„Această situație nu este viabilă pentru o perioadă mai lungă. Cei de la PSG știu că trebuie să renunțe la unul dintre portari. Nu e plăcut pentru niciunul dintre portari să joace doar anumite meciuri”, a scris și prestigioasa publicație L'Equipe.

Aceeași sursă confirmă că formația din capitala Franței îl preferă pe Donnarumma, portarul italian fiind mai tânăr cu 12 ani. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ten Hag, neînțelegeri cu conducerea imediat după ce a semnat contractul » Prima cerință refuzată de către United

Gerrard tremură pentru transferul lui Coutinho » O altă echipă din Premier League a pus ochii pe mijlocașul brazilian

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tristan
tristan  •  22 Aprilie 2022, 13:54

Navas e un portar excelent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează