INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Khabib Nurmagomedov e fotbalist! Cu ce echipă a semnat + imagini de la antrenamente

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 12:47 / Actualizat sambata, 14 august 2021 13:37

Retras în octombrie 2020, fostul luptător de MMA Khabib Nurmagomedov, în vârstă de 32 de ani, a trecut acum la fotbal.

Pasionat de fotbal, rusul și-a surprins fanii din lumea întreagă, afirmând că iubește fotbalul mai mult decât luptele de contact și că și-ar dori să devină fotbalist.

Khabib Nurmagomedov a devenit fotbalist

Fost campion la categoria ușoară fără să piardă vreun meci (29-0), Nurmagomedov a renunțat la lupte după moartea tatălui său, iar acum a semnat un contract cu rușii de la FC Legion Dynamo Makhachkala, din a treia ligă.

Khabib a început deja antrenamentele cu noua sa echipă, iar pe internet au apărut deja primele imagini cu el pe teren.

Pentru mine, fotbalul este sportul numărul unu. Când eram mic, am visat să ajung fotbalist și, de atunci, întotdeauna am urmărit meciurile de fotbal. Dintr-un punct de vedere, fotbalul este mai bun, nu trebuie să te bați sau să lovești pe cineva. Pur și simplu, ieși pe iarbă și le arăți tuturor de ce ești capabil. Sigur, este dificil, dar îmi place mai mult decât UFC, mai mult decât MMA 
– Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov, poveste uluitoare!

+45 FOTO

„Poate că lumea nu mă va înțelege. Dar sper să mă sprijine. Din punctul meu și având în vedere relația pe care o am cu mama, simt că trebuie să mă opresc. Simt că fiecare luptă și fiecare antrenament o fac pe mama să mai piardă câțiva ani din viață. Am venit în acest sport să arăt cine sunt. Sunt campion mondial, sunt cel mai bun, mi-am apărat titlul de trei ori. Ce a mai rămas? Doar bani. Dar nu am nevoie să lupt pentru bani.

De la început, am făcut totul cu tatăl meu. Am început să mă antrenez în casă, în satul meu. Când tata mă punea să mă lupt cu ursul și i-am zis «Hei, a încercat să mă muște», el mi-a răspuns «Mușcă-l și tu. Nu e nicio problemă. Trebuie să lupți în continuare!». Așa am crescut. Tata a avut grijă de mine! Am devenit campion mondial și sunt fericit cu ce am făcut. Acum nu mai am nimic de demonstrat”, a spus Nurmagomedov pentru ESPN.

Citește și: 

Rangers - Dunfermline 5-0 » Ianis Hagi, gol și pasă de gol în Cupa Ligii Scoției!

Cum a reacționat Mircea Lucescu, după ce jucătorii au adus prostituate la hotel: „Plătiți fetele!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează