INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

KISVARDA - ZALAEGERSZEG 3-3 // VIDEO Gicu Grozav, gol superb pentru Kisvarda » Este golgeter în campionatul Ungariei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 13:57

Gheorghe Grozav (29 de ani), a marcat din nou pentru Kisvarda (Ungaria), în egalul de pe teren propriu cu Zalaegerszeg, scor 3-3.

Grozav a sunat revenirea pentru formația la care antrenor e Vasile Miriuță (59 de ani), marcând la 2-0 pentru oaspeți. Românul a reluat excelent cu capul din 12 metri o centrare primită în minutul 49.

VIDEO CU GOLUL LUI GROZAV

Grozav szépítése

Elképesztő fejessel hozta vissza a mérkőzésbe a Kisvárdát Grozav!

Publicată de M4Sport pe Sâmbătă, 5 octombrie 2019

Gicu Grozav a ajuns astfel la 6 reușite în prima ligă a Ungariei, fiind primul în topul golgeterilor, la egalitate cu Hodzic, jucătorul lui MOL Fehervar.

De asemenea, în acest meci a fost titularizat și Claudiu Bumba, alt român antrenat de Miriuță la Kisvarda, echipă care este pe locul 6 în campionatul maghiar, cu 10 puncte după 8 etape.

Vezi AICI clasamentul și programul din Ungaria!

Surprinzător este că selecționerul Cosmin Contra nu a apelat la Grozav pentru următoarea „dublă” a echipei naționale, împotriva reprezentativelor similare ale Insulelor Feroe și Norvegiei, având în vedere faptul că fostul fotbalist de la Petrolul sau Dinamo a fost chemat la lot în momente în care traversa o formă sportivă mai slabă decât în acest moment.

VEZI ȘI:

Gençlerbirliği - Galatasaray 0-0 // Veşti proaste pentru Cosmin Contra » Florin Andone n-a profitat de ocazia oferită de Fatih Terim

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bufnila
bufnila  •  06 Octombrie 2019, 15:52

29 de ani - este jucator de perspectiva. Noroc cu regula U30

bufnila
bufnila  •  06 Octombrie 2019, 15:52

sa-i facem contract pe vata cu nationala. De cand l-a adus marele antrenor Contra, a fost decisiv.

vishnu
vishnu  •  06 Octombrie 2019, 15:48

Golgheter la Chişvarza.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close