INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Klinsmann ar putea accepta o eventuală propunere din partea lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2009 00:00

Deşi în urmă cu două sezoane a respins propunerea de a-i lua locul lui Rafa Benitez în funcţia de manager al lui Liverpool, Jurgen Klinsmann pare tentat să accepte o nouă ofertă în cazul în care spaniolul se va despărţi de "cormorani" în perioada imediat următoare.

Conform presei britanice, Klinsmann, care a mai purtat discuţii cu proprietarii lui Liverpool, George Gillett şi Tom Hicks, în 2007, ar fi deschis la negocieri şi le-a transmis oficialilor de pe Anfield un mesaj în acest sens. Totuşi, este puţin probabil ca mutarea să se concretizeze, mai ales după ce ultimele declaraţii ale acţionariatului au anunţat sprijin total pentru Rafa. În eventualitatea în care Benitez alege să îşi încheie contractul din cauza rezultatelor sub aşteptări, prima opţiune pare să fie managerul lui Aston Villa, Martin O'Neill, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Insulă în acest moment.

Rafa Benitez se află sub o presiune importantă după un început neconvingător în Premier League şi mai ales după ce formaţia de pe Merseyside a fost eliminată din Champions League încă din faza grupelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  30 Noiembrie 2009, 23:30

in primul rand, sa il introduci pe base, idolul lui gutza, salam shi printesa ardealului, intr-un ziar de sport e un gest de 2 k t, bai profesionistii lu peste. in al doilea rand, cred k lui benitez i-ar mai trebui un an. daca nici pana 2011 nu castiga un campionat sau CL, ar cam trebui sa plece. klinsmann la liverpool suna... interesant :-?

 •  30 Noiembrie 2009, 19:14

ce sa faca oneill sau klinsmann? la ce lot subtire are liverpool doar 13-14 jucatori de prima echipa, niciun antrenor nu ar face mai multa treaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează