INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp a sărit în apărarea lui Rooney, după episodul "nunta": "Să vă spun ce făceau jucătorii de legendă pe care îi admirați"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 16:14

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, i-a luat apărarea lui Wayne Rooney, după ultimul scandal în care a fost implicat atacantul englez al rivalilor de la Manchester United. 

Fotbalistul a fost protagonistul unui moment penibil după meciul de vineri, cu Scoția, câștigat de englezi cu 3-0. El a petrecut până la ora 1:00 a.m. la hotelul unde era cazată naționala și unde avea loc o nuntă (detalii AICI).

Klopp nu crede însă că incidentul a fost atât de grav și susține că lengedele fotbalului obișnuiau să bea și să fumeze foarte multe, fără a mai primi la fel de multe critici.

"Îmi pare rău pentru jucători. Noi trăim partea frumoasă a vieții și toate cele, dar până la urmă, este o ființă omenească în spatele acelui copil. Această generație are cei mai profesioniști fotbaliști - nu doar în Anglia - din toate timpurile.

Toți jucătorii de legendă pe care îi admirați consumau alcool ca diavolii și fumau ca nebunii și erau fotbaliști buni. Nimeni nu mai face așa ceva. Nu știu unde a fost Wayne, dar sunt destul de sigur că nu a fost nimic atât de grav", a spus Klopp, citat de BBC Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dudulici
dudulici  •  18 Noiembrie 2016, 07:46

Herr Klopp!Daca va dau aia de la Liverpool afara vreodata,va rog frumos sa veniti sa-i luati locul conationalului Dumneavoastra,Herr Daum,sa-l aparati si pe Tamas si pe Chiriches si pe toti betivii astia lipsiti de talent care ne fac zile fripte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează