INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cum au comentat Jurgen Klopp și Mikel Arteta conflictul pe care l-au avut la meciul Liverpool - Arsenal

Jurgen Klopp și Mikael Arteta
Foto: Imago
Jurgen Klopp și Mikael Arteta Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 09:06 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 10:14

Liverpool a învins-o categoric pe Arsenal, scor 4-0, în derby-ul etapei cu numărul 12 din Premier League. În timpul meciului, Jurgen Klopp și Mikael Arteta, antrenorii celor două echipe, au fost la un pas de bătaie.

Totul a pornit la finalul primei jumătăți de oră, în urma unei decizii a arbitrului Michael Oliver, care nu i-a acordat cartonașul galben lui Mane, pentru o lovitură cu brațul aplicată lui Tomiyasu.

Spiritele s-au încins între cei doi antrenori, însă staff-urile celor două echipe i-a oprit înainte ca situația să degenereze. Atât Klopp, cât și Arteta au văzut caronașul galben pentru reacțiile lor.

FOTO Momentul încăierării dintre Klopp și Arteta

Jurgen Klopp: „Au sărit de parcă merita cartonașul roșu”

Antrenorul lui Liverpool a explicat tensiunile dintre el și Arteta, provocate de faultul lui Mane.

„Nu este mare lucru. Doi jucători au sărit la cap, nimeni nu a atins pe nimeni, sau cel puțin nu pentru a dat fault, iar cei de la Arsenal au sărit de pe bancă cerând fault. Și eu le-am răspuns. «Pentru ce vreți fault? Ce aveți?».

Nu a existat contact și toți cereau cartonaș galben. Sunt sătul de situațiile astea, mai ales când e vorba de Mane, toți încearcă să-l enerveze. E un fotbalist căruia îi place jocul fizic, clar, dar nu face faulturi grosolane. Când ei se ridică de pe bancă, este greu să stai și să nu zici nimic. Au sărit de parcă merita cartonașul roșu”, a declarat Klopp potrivit Eurosport.

Întrebat despre cartonașul galben primit, Klopp i-a dat dreptate arbitrului Mhael Oliver: „Arbitrul a procedat corect. Trebuia să fiu avertizat. Nu am reacționat bine, dar lucrurile astea se întâmplă.

El își apăra echipa, eu îmi apăram echipa, asta e. Nu contează. Da, am vorbit cu Jurgen Klopp după meci și l-am felicitat.

-Mikael Arteta, antrenor Arsenal

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Manchester United l-a demis pe Solskjaer la miezul nopții! » Cine îi ia locul

Tătărușanu, cel mai slab în Fiorentina - AC Milan » Ce note a primit după ce a gafat incredibil: „Cum poate să piardă acea minge?”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  21 Noiembrie 2021, 10:27

Felicitari Arteta. Ai reusit sa trezesti Anfield cu acea reactie. Rezultatul ... putea fi mult mai rau pentru Arsenal. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează