INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Klopp după Arsenal - Liverpool 1-1: ”Asistentul a greșit, dar nici noi n-am fost mai buni”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 10:26

Klopp s-a plâns de golul anulat aiurea lui Mane, însă a admis și erorile din defensiva sa, speculate de Lacazette în final. ”Sunt 50% mulțumit, jucăm cu mai multă intensitate și calitate”, spune Emery.

Liverpool n-a reușit să-i frângă lui Arsenal seria de 13 jocuri fără eșec în toate compețiile, dar nici nu a cedat pe Emirates (1-1) și rămâne neînvinsă în Premier. Deși a condus, având un gol anulat eronat anterior pentru ofsaid (Mane nu era în ofsaid, dar VAR-ul nu se va aplica decât în 2019 în Anglia), trupa lui Klopp a acceptat remiza, adusă pe final de Lacazette. "Asistentul a greșit, însă, ca să fim obiectivi, și noi am comis erori. Van Dijk s-a plâns de bara lovită și că putea să înscrie trei goluri din ocaziile avute. Să nu uităm și de slăbiciunile noastre defensive, mai ales din prima repriză. Le-am oferit prea multe spații", a explicat managerul german.

"Meritam mai mult"

Unai Emery a văzut partea plină a paharului după un derby în care "tunarii" țin aproape de cvarterul de Ligă: "Un egal bun, o mare probă de caracter și un meci cu destule părți bune. Sunt mulțumit în proporție de 50 la sută. Am vrut să câștigăm și probabil meritam mai mult. Acum jucăm cu mai multă intensitate și calitate, iar cu timpul progresăm și vom reduce diferența față de City, Chelsea și Liverpool. Aceste derby-uri ne întăresc".

50
de goluri a marcat Milner în Premier League, dintre care 14 pentru Liverpool

8puncte a recuperat Arsenal în acest campionat după ce a fost condusă pe tabelă

7
meciuri fără eșec are Liverpool în duelurile cu Arsenal în Premier. Din aprilie 2015 n-au mai învins "tunarii"

Vezi și: United a revenit de la 0-1 + Benitez, prima victorie în 11 meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează