INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

ASTON VILLA - LIVERPOOL 7-2. Klopp, reacţie genială după dezastrul cu Aston Villa: „Am ratat mult, însă e greu să spui că se putea termina 7-7!”

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 13:43 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 14:08

Managerul lui Liverpol a încercat să explice cea mai severă corecție suferită de o campioană a Angliei în ultimii 67 de ani, 2-7 cu Aston Villa.

Într-un week-end nebun, Liverpool a primit șapte goluri de la Aston Villa, cum nu i se mai întâmplase niciodată în cinci ani cu Jürgen Klopp manager. De 67 de ani, de la Arsenal (1-7 cu Sunderland, în 1953), nicio campioană nu mai luase șapte în următorul sezon de Premier League.

Klopp era amețit, nici nu mai știa cum să reacționeze. După al doilea gol la un șut deviat, a început să râdă. Spre final, se așezase pe reclamele de pe margine. Epuizat, fără să mai scoată niciun cuvânt.

Săptămâna trecută, la 3-1 cu Arsenal, Roy Keane zicea că ne-am apărat neglijent. Acum, nu a fost neglijență, a fost rău de tot. Am făcut toate lucrurile pe care n-ar trebui să le faci într-un meci de fotbal.
Și noi am avut momente bune, dar am înscris două goluri. Ei au marcat la fiecare ocazie, asta a fost diferența. Am ratat mult, însă, când iei șapte e greu să spui că se putea termina 7-7.
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool

Când Klopp îți spune la sfârșit «wow» înseamnă că ai făcut lucrurile bine. Băieții au reușit să interpreteze perfect planul de joc. Marele regret e că nu am avut fanii cu noi.
Dean Smith, antrenor Aston Villa

57 de anitrecuseră de când Liverpool nu mai primise șapte goluri în prima ligă engleză (2-7 cu Tottenham, pe 15 aprilie 1963)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester United, transfer fabulos! Edinson Cavani va avea un salariu uriaș

Chelsea a refuzat o căruță de bani de la Bayern în schimbul unei vedete + Arsenal vrea să le fure un mijlocaș!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  05 Octombrie 2020, 14:45

E greu sa montezi jucătorii după 2 ani in care ai câștigat cele mai râvnite trofee și Anglia, mai ales campionatul care in Anglia e peste CL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează