INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  YSSOUF KONE LA VALERENGA

Kone şi-a găsit liniştea în Norvegia: "Sînt fericit că m-am întors în această ţară"

Yssouf Kone
Yssouf Kone

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 11:50

Yssouf Kone, noul atacant al celor de la Valerenga spune că este fericit că s-a întors în ţara în care s-a lansat în fotbalul european. El a mai evoluat între 2006 şi 2008 pentru Rosenborg, echipă care s-a interesat şi în această iarnă de serviciile sale

 

CFR-ul nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii de fostul său atacant, şefii clujenilor făcînd presiuni mari pe ivorian să accepte reducerea salariului sau să îşi caute altă echipă. "Kone nu va ma îmbrăca tricoul CFR-ului, a avut multe şanse, este un jucător bun, dar nu a reuşit să se adapteze aici", spunea Arpad Paszkany în urmă cu două săptămîni. De la acest anunţ, primele două cluburi din Norvegia, Rosenborg şi Valerenga, s-au interesat de aducerea sa, dar atacantul a ales Valerenga.

"Sînt foarte fericit că m-am întors în Norvegia. Cred că Valerenga poate cîştiga campionatul după o perioadă lungă şi voi face tot posibilul să se întîmple asta", a spus Kone

51 de partide a bifat Kone în tricoul CFR-ului pentru care a marcat de 17 ori în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
claubcc
claubcc  •  01 Februarie 2011, 13:37

pacat.....era mult peste traore

Vezi toate comentariile (1)
Comentează