INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Konyaspor vrea să-l împrumute pe Cicâldău cu bonusul obținut pentru un jucător luat de Galatasaray

Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram
Alexandru Cicaldau, Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 14:13 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 19:03

Konyaspor a oferit pentru împrumutul lui Alexandru Cicâldău (26 de ani) 500.000 de euro, suma egală cu bonusul datorat de campioana Turciei pentru transferul stoperului Abdülkerim Bardakci din vara trecută.

Negocierile pentru transferul lui Alexandru Cicâldău la Konyaspor continuă. S-a ajuns acum la propunerea avansată de alb-verzi pentru mijlocașul român. 500.000 de euro ar vrea să plătească în contul împrumutului "tricolorului" de 26 de ani. 

Adică fix suma pe care Galatasaray trebuie să o achite ca bonus la transferul fundașului central Abdülkerim Bardakci, vândut de Konyaspor în vara trecută cu 2,8 milioane de euro, anunță cotidianul turc Fanatik și agenția SporX.

Au demis antrenorul înainte de returul Sepsi - CSKA Sofia » Înlocuitorul a fost propus și la FCSB
Sepsi - CSKA Sofia
Au demis antrenorul înainte de returul Sepsi - CSKA Sofia » Înlocuitorul a fost propus și la FCSB

Alexandru Cicâldău a acceptat transferul

Aceeași sursă scrie că clubul din Anatolia este în pole position pentru transferul lui „Cic", pe lista echipelor ce s-au interesat de român fiind Bașakșehir, Samsunspor și Ankaragucu. "S-au făcut progrese semnificative în încheierea tranzacției. Care ar putea fi anunțată oficial de Konyaspor săptămâna viitoare", susține Fanatik. 

Cicâldău ar fi acceptat transferul și ultimele discuții trebuiau să regleze problema salariului său mare, de 900.000 de euro pe sezon și în ce proporții să fie suportat de cele două cluburi.

N-a fost luat în stagiul din Austria

Cicâldău nu intră în planurile lui Galatasaray pentru stagiunea 2023-2024, cum n-a fost cazul nici în 2022-2023, când a fost de asemenea împrumutat lui Al-Ittihad Kalba în Emiratele Arabe Unite. 

Antrenorul Okan Buruk l-a lăsat la Istanbul, neluându-l în calcule pentru stagiul de pregătire din Austria și nici pentru cele trei amicale disputate de roș-galbeni, spre deosebire de Olimpiu Moruțan, care s-a făcut remarcat și va rămâne la campioana Turciei în sezonul următor..

5goluri și 7 assisturi a avut Cicâldău în 31 de partide la Al-Ittihad Kalba în stagiunea trecută

41de meciuri a bifat Cicâldău la Galatasaray, reușind 5 goluri și 4 pase decisive în 2021-2022

Mai este de reglat un mic detaliu, la salariu, cu conducerea lui Galatasaray. Salariul de 900.000 de euro pe sezon, conform contractului scadent în 2026, va fi suportat de ambele cluburi
- BBN Haber, cotidian din Konya

Citește și:

OFICIAL Au demis antrenorul înainte de returul Sepsi - CSKA Sofia » Trică, printre posibilii înlocuitori

Luis Enrique a cerut un superstar de la Barcelona la PSG! Ce clauză de reziliere are spaniolul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează