INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe s-a resemnat înainte de meciul Franței: „Voi fi surprins dacă nu voi fi fluierat”

Kylian Mbappe, foto: Imago Images
Kylian Mbappe, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 08:21 / Actualizat marti, 26 martie 2024 08:38

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost prezent la conferința de presă premergătoare duelului amical dintre naționala Franței și Chile, care va avea loc marți, de la 22:00, iar starul lui PSG se așteaptă să fie fluierat.

La trei zile după eșecul din amicalul cu Germania (0-2), Franța primește vizita naționalei din Chile, pe „Stade Velodrome”, arena lui Marseille. Așa cum se întâmplă de fiecare dată când jucătorii lui PSG evoluează pe acest stadion în duelurile din Ligue 1 cu Marseille, vor avea parte de o primire ostilă și la națională.

Un tricolor a aflat că actualul club nu-l mai vrea: „A provocat o mare dezamăgire” » Ce se întâmplă cu el din vară
COLUMBIA - ROMÂNIA
Un tricolor a aflat că actualul club nu-l mai vrea: „A provocat o mare dezamăgire” » Ce se întâmplă cu el din vară

Kylian Mbappe se așteaptă să fie fluierat pe Velodrome: „Voi înțelege”

Mbappe, starul lui PSG, se așteaptă la o primire neplăcută din partea fanilor lui Marseille, ținând cont de rivalitatea dintre cele două echipe. Mai mult decât atât, cele două formații se întâlnesc peste câteva zile în „Le Classique”, partidă ce va avea loc tot pe Velodrome.

„Indiferent de primirea pe care o voi avea, voi da tot ce am mai bun din mine pentru a-mi ajuta echipa. Sincer să fiu, voi înțelege dacă voi fi fluierat. Peste câteva zile este „clasicul”, iar eu sunt jucătorul lui PSG. Nu voi lua asta personal și nu-mi va afecta jocul.

Voi fi surprins dacă nu voi fi fluierat. Ar fi dovada că în viață poți avea parte de surprize plăcute. Ca jucător al naționalei Franței mi se pare frumos să joc aici. Este o atmosferă intensă, un stadion mare. Cred că este în topul stadioanelor din Franța dacă vorbim de capacitate”, a declarat Kylian Mbappe la conferința presă, conform L'Equipe.

Mbappe a comentat și eșecul de sâmbătă cu Germania, dintr-o partidă amicală. Căpitanul Franței a fost extrem de nemulțumit de jocul echipei sale și a explicat ceea ce nu a funcționat.

„Bineînțeles că am jucat prost. Am fost copleșiți din mai multe puncte de vedere. Rămâne doar un meci amical, dar au fost foarte multe semnale de alarmă, au fost prea multe lucruri care au mers prost pentru a învinge o echipă precum cea a Germaniei. Dacă vom continua să evoluăm așa vom avea parte de multe dezamăgiri, însă nu ne dorim asta

Este un avertisment, dar nu vom șterge cu buretele toate lucrurile frumoase, e doar un meci amical”, a adăugat Kylian Mbappe, pentru sursa citată.

Copilul din mine este super încântat de faptul că se află în sferturile Ligii Campionilor, în semifinalele Cupei Franței, aproape de a fi campion și aproape de startul Campionatului European.

- Kylian Mbappe, căpitanul Franței

Citește și alte știri:

România și Brazilia, antrenament în același timp la baza lui Real Madrid!
ROMÂNIA - COLUMBIA
România și Brazilia, antrenament în același timp la baza lui Real Madrid!
Tulburător! Vinicius, în lacrimi la conferință, din cauza abuzurilor rasiste: „M-am gândit să plec, dar ar însemna să câștige rasiștii”
CONFERINȚĂ
Tulburător! Vinicius, în lacrimi la conferință, din cauza abuzurilor rasiste: „M-am gândit să plec, dar ar însemna să câștige rasiștii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează