INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Mbappe, prima reacție după plecarea lui Messi: „E o rușine ce s-a întâmplat”

Kylian Mbappe, 24 de ani, consideră că Leo Messi (35) nu a fost respectat în Franța. Argentinianul a părăsit-o pe PSG după două sezoane petrecute în capitala Franței.
Kylian Mbappe, 24 de ani, consideră că Leo Messi (35) nu a fost respectat în Franța. Argentinianul a părăsit-o pe PSG după două sezoane petrecute în capitala Franței.

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 09:35 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 10:41

Kylian Mbappe, 24 de ani, consideră că Leo Messi (35) nu a fost respectat suficient în Franța. Argentinianul a părăsit-o pe PSG după două sezoane petrecute în Paris.

  • Cel mai mare eșec al lui Messi la PSG rămâne lipsa unui triumf în Champions League.
  • Despărțirea dintre cele două părți a devenit iminentă după ce Leo a plecat în Arabia Saudită fără acordul clubului, care l-a suspendat, pentru a promova turismul din țara respectivă. Atunci, Messi a început să fie contestat vehement de ultrașii echipei.
Noul puști-minune al Braziliei s-a înțeles cu Barcelona » Catalanii plătesc 40 de milioane de euro
BARCELONA
Noul puști-minune al Braziliei s-a înțeles cu Barcelona » Catalanii plătesc 40 de milioane de euro

Kylian Mbappe: „Messi nu a primit respectul pe care îl merita în Franța”

„Vorbim despre probabil cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună când cineva ca Messi pleacă. Nu prea înțeleg de ce atât de mulți oameni au fost foarte bucuroși că el a plecat. Nu a primit respectul pe care îl merita în Franța. E o rușine…”, a declarat Mbappe într-un interviu acordat jurnaliștilor italieni de la Gazzetta dello Sport.

Leo Messi la PSG:

  • a venit gratis în august 2021, după despărțirea de Barcelona;
  • 75 de meciuri oficiale în toate competițiile, 32 de goluri, 35 de assisturi;
  • 3 trofee: două titluri, o Supercupă;
  • pleacă liber de contract în MLS, la Inter Miami.

Mbappe urmează să plece și el de la PSG

Kylian Mbappe afirmă că niciodată nu s-a pus problema ca el să-și prelungească contractul cu PSG, fapt confirmat luni seară printr-o scrisoare oficială trimisă de atacant șefilor campioanei din Hexagon. 

„Nu am discutat niciodată prelungirea contractului cu PSG. Conducerea clubului a fost informată în urmă cu un an, pe data de 15 iulie 2022, că decizia pe care o luasem era să nu îmi prelungesc angajamentul cu PSG. 

Singurul scop pe care l-a avut scrisoarea trimisă de mine a fost acela de a reitera ce spusesem deja pe cale orală”, se arată în comunicatul trimis de Kylian Mbappe, potrivit cotidianului spaniol AS. 

Așadar, PSG fie îl va vinde pe Mbappe în această vară, fie îl va pierde gratis în 2024.

Kylian Mbappe, cele mai bune momente din sezonul 2022-2023 

Mai multe articole din fotbalul internațional:

Pep Guardiola s-a hotărât » Pleacă de la Manchester City, dar nu mai vrea Serie A! Unde va ajunge tehnicianul „cetățenilor”

Jack Grealish, ținta meme-urilor » Cele mai tari glume cu vedeta de la Manchester City după câștigarea Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  14 Iunie 2023, 14:58

*** a plecat fara permisiune la sauditi, a fost dat afara, apoi reprimit, a incasat vreo 40 de milioane de euro pe an; dar n-a fost respectat. Minte de fotbalist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  14 Iunie 2023, 14:39

Mbappe are dreptate.La un asemenea comportament s-ar putea sa aiba si el parte cu astfel de asa zisi suporteri.

Poliakov
Poliakov  •  14 Iunie 2023, 14:03

Cit tupeu pe baiatul asta! El vorbeste?! La ultimul meci, fara miza, cum sunt ei obișnuiți, au avut penalty. Putea să-l bata Messi, drept adio. Aiurea...Acum, ca vrea SA plece, o face pe marinimosul. Ce sa vezi, si-a dat seama...Un prefacut!Si, din cite am observat, nici prea mare fotbalist nu e.Nu stiu cum, dar el nu poate nici cu Messi, nici cu Neymar, nici cu Real, nici cu PSG...Cam prea multe!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează