INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

L'Equipe face anunțul zilei: ce ar fi decis Kylian Mbappe

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 09:30 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 09:37

Kylian Mbappe (22 de ani) ar fi decis să nu își prelungească contractul cu PSG. Acesta este scadent în 2022, când francezul ar putea merge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Cotidianul L'Equipe anunță că tânărul jucător francez le-ar fi comunicat unor membri din conducerea lui PSG că nu își dorește să continue la vicecampioana Franței odată cu expirarea actualei înțelegeri, la finalul sezonului 2021/2022.

Kylian Mbappe a decis: nu își prelungește contractul cu PSG! Cale liberă spre Real Madrid?

În acest scenariu, Mbappe ar rămâne liber de contract vara viitoare, și ar putea facilita astfel transferul la Real Madrid, club care îl dorește de ani buni.

Decizia nu le va pica bine șefilor lui PSG, care insistă pentru prelungirea contractului lui Kylian de luni bune. Însuși președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a încercat să-l convingă pe Mbappe să continue la Paris, dar se pare că acesta își dorește un viitor diferit.

Kylian Mbappe evoluează la PSG din 2018, când parizienii l-au transferat în schimbul a 145 de milioane de euro. Cotat de Transfermarkt la 160 de milioane de euro, fiind astfel cel mai valoros fotbalist al lumii, Mbappe a înscris 132 de goluri și a pasat decisiv la 61 de goluri în cele 171 de meciuri jucate la PSG.

VIDEO. Toate golurile lui Mbappe în Ligue 1, sezonul 2020/2021

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tottenham și-a prezentat noul antrenor » „Săgeată” către Mourinho: „Vrem să revenim la fotbalul nostru ofensiv”

Scandal după eliminarea de la Euro » Cel mai slab jucător al echipei își atacă selecționerul: „Suntem praf de 3 ani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează