INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Alarmă la PSG! Kylian Mbappe a luat decizia finală în privința viitorului său

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire cu PSG. Foto: Instagram
Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire cu PSG. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 15:18 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 15:29

Kylian Mbappe (24 de ani) își poate prelungi contractul la PSG încă un an, până în 2025. Dar atacantul nu va semna, urmând să părăsească echipa roș-albastră în 2024.

Kylian Mbappe e la PSG din 2017. Acordul cu Monaco era total, pentru 180 de milioane de euro, dar afacerea a fost transformată pe hârtie în împrumut pe un sezon și transfer definitiv în 2018, pentru a nu încălca fair-play-ul financiar, într-o vară în care a venit pe Parc des Princes și Neymar, cel mai scump jucător din istorie, 222 de milioane.

Gică Hagi poate da o lovitură de proporții la Farul: să atragă o societate despre care Ziarul Financiar scrie că are aprobate de la Guvern investiții de peste 650 de milioane de euro!
FARUL
Gică Hagi poate da o lovitură de proporții la Farul: să atragă o societate despre care Ziarul Financiar scrie că are aprobate de la Guvern investiții de peste 650 de milioane de euro!

Kylian Mbappe are contract de 72 de milioane de euro brut anual la PSG

În 2021, supergolgheterul francez a intrat în conflict cu președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, cerându-i să-l lase să plece la Real Madrid. 

A acceptat amânarea cu un an, dar, surprinzător, când toți se așteptau ca el să se transfere la Real, a ales să continue la Paris în 2022. 

Și-a prelungit contractul, pentru încă două sezoane (salariu anual brut 72 de milioane de euro, net 32,4 milioane), cu opțiune pentru altul, până în 2025.

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire cu PSG

Însă acea opțiune, care expiră la mijlocul verii, pe 31 iulie, e unilaterală. Kylian, 24 de ani, decide el dacă rămâne sau nu roș-albastru și în viitoarea stagiune. 

Potrivit L'Equipe, campionul mondial din 2018 ar fi hotărât deja. Cotidianul parizian a ieșit cu acest subiect pe copertă. A aflat că Mbappe nu va activa clauza de prelungire.

PSG nu vrea să-l vândă acum pe Kylian Mbappe

PSG încă speră să-l convingă, dar chiar dacă nu va reuși nu va încerca să-l vândă imediat. Și nici jucătorul, cotat la 180 de milioane de euro pe Transfermarkt.de, nu dorește să forțeze transferul pentru a aprinde iar spiritele în club. 

211 goluriși 97 de pase decisive are Kylian Mbappe în 260 de meciuri la PSG din 2017

Șansele ca PSG să se despartă de noul căpitan al naționalei Franței în această vară sunt aproape de zero. Însă o va face în 2024.

Citește și:

După Busquets, încă un fotbalist de top pleacă de la Barcelona!

Ionuț Radu a decis unde va juca! Ce condiție a pus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 18:13

...vrem articole cu jiji ...nu ne intereseaza jucatorul acesta ...

magic4ever
magic4ever  •  24 Mai 2023, 16:07

Mbappe are contract pana in 2025 cu PSG...verificati pe transfermarkt

Vezi toate comentariile (2)
Comentează