INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Încă un episod din războiul cu Kylian Mbappe! PSG speră ca ultrasii să demonstreze împotriva lui

PSG se așteaptă ca ultrasii să demonstreze împotriva lui. Foto: Imago Images
PSG se așteaptă ca ultrasii să demonstreze împotriva lui. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 11:45 / Actualizat joi, 10 august 2023 12:15

Potrivit RMC Sport, antrenorul lui PSG, Luis Enrique, nu-l va convoca pe Kylian Mbappe (24 de ani) pentru meciul de sâmbătă, cu Lorient

Iar AS scrie că șefii grupării pariziene speră ca suporterii să-l fluiere pentru ca astfel să aibă un argument în plus și să-l convingă să accepte un transfer acum, când încă mai pot încasa bani pe el. Internaționalul francez intră în ultimul an de contract.

Nordsjaelland a uluit-o pe FCSB: „M-a chemat Elias să-mi arate. N-am văzut așa ceva, crede-mă!”
FCSB - Nordsjaelland
Nordsjaelland a uluit-o pe FCSB: „M-a chemat Elias să-mi arate. N-am văzut așa ceva, crede-mă!”

Nu mai există loc de împăcare între Kylian Mbappe și Paris Saint-Germain

După ce atacantul a anunțat că nu-și mai prelungește contractul, scadent în 2024, și refuză în continuare să plece, prăpastia dintre el și club a devenit și mai mare în ultimele zile.

Parizienii nu l-au convocat miercuri pentru sesiunea-foto a echipei, fotografia lui a fost îndepărtată de pe fațada stadionului Parc des Princes, iar RMC Sport susține că antrenorul Luis Enrique nu-l va convoca pentru meciul de campionat cu Lorient, programat sâmbătă. Nici pe el, nici pe Neymar și pe Veratti, anunțați deja că nu intră în vederile sale pentru stagiunea 2023 - 2024.

Mai mult, potrivit cotidianului madrilen AS, conducerea clubului se așteaptă ca ultrasii să demonstreze sâmbătă împotriva lui Mbappe! 

„Nu ar fi prima dată când aceștia îl fluieră pe Kylian Mbappe. În 2021, înaintea unui meci cu Strasbourg, când se vorbea despre o posibilă plecare a lui la Real Madrid, l-au huiduit copios. Fluierăturile s-au transformat ulterior în aplauze, când #Mbappe a prelungit pentru două sezoane", amintește AS.

Kylian Mbappe a ignorat până acum toate ofertele

Dacă întreg stadionul se ridică împotriva lui Mbappe - relatează aceași AS - „clubul ar putea argumenta că nici suporterii nu-l mai vor. Și poate că-l vor determina să reacționeze”. 

Altfel spus, să accepte un transfer acum. Internaționalul francez a ignorat toate ofertele sosite pe adresa lui. Inclusiv aceea de a juca un sezon sub formă de împrumut, la Al Hilal, pentru ca apoi să plece gratis acolo unde și-a propus. La Real Madrid! Și PSG ar fi câștigat din această afacere: 300 de milioane de euro de la saudiți!

AS scrie că, în tot acest timp, „Mbappe s-a pregătit ca un profesionist, sosind mereu la timp la antrenament și fără a face nicio declarație . Ultima sa apariție publică datează din 15 iunie, zi în care a reiterat că dorește să-și ducă acordul cu PSG până la capăt”.

Iar președintele Al Khelaifi, aflat sub o presiune tot mai mare, „nu mai știe la ce să recurgă pentru a-i da de înțeles jucătorului că trebuie să accepte să fie transferat pentru a nu lua loc în tribună de-a lungul unui întreg sezon 2023 - 2024”.

PSG vrea 250 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe

Surse din anturajul președintelui Florentino Perez susțin că Real ar fi dispus să dea 150 de milioane de euro pentru achiziționarea lui Mbappe în această vară. 

Numai că parizienii solicită 250 de milioane, sumă considerată de madrileni imensă pentru un jucător care intră în ultimul ande contract.

Citește și:

Nordsjaelland a uluit-o pe FCSB: „M-a chemat Elias să-mi arate. N-am văzut așa ceva, crede-mă!”

Rangers, la un pas de play-off-ul Champions League! Ce a făcut Ianis Hagi

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  10 August 2023, 18:57

scriu si aia de la RMC tot ce le trece prin cap. iar voi ii citati... adica Lucho vine la PSG, sta de vorba cu Ney, unul dintre jucatorii exponentiali ai echipei, cu care a si castigat CL in 2016, iar apoi considera ca nu mai are nevoie de el...clar, e atat de logic.

contrabas3
contrabas3  •  10 August 2023, 16:25

Dintre cei trei neconvocați de Luis Enrique, Veratti e cea mai mare surpriză. Sunt curios cine îl inlocuiește.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  10 August 2023, 14:02

Sa.....demonstreze?? Articol tradus cu google?! "To demonstrate against someone"??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează