INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Planul diabolic al lui Mbappe: cum vrea să încaseze 275 de milioane de euro într-un an + Condiție clară impusă lui PSG

Kylian Mbappe/ foto: Instagram @k.mbappe
Kylian Mbappe/ foto: Instagram @k.mbappe

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 20:22 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 20:44

Faiza Lamary, mama și agentul lui Kylian Mbappe (24 de ani), negociază cu PSG plecarea starului francez. Ea a pus o condiție clară pentru ca fiul său să accepte să plece în această vară, și anume ca șeicii din conducerea parizienilor să scadă considerabil pretențiile de a obține 200 de milioane de euro pentru vânzarea lui KM7.

Situația lui Mbappe e tot mai complicată. A notificat clubul PSG că pleacă liber în 2024, iar conducerea echipei vrea să îl vândă de acum, pentru a nu-l pierde gratis. Doar că Mbappe se ține tare, el vrea să joace și în acest sezon pentru PSG și să plece abia vara viitoare.

Motivul? O sumă absolut colosală pe care Kylian ar putea să o obțină în următorul an, de la PSG și Real Madrid, clubul la care ar putea ajunge.

UEFA a decis: ce se întâmplă cu meciul CSKA 1948 Sofia - FCSB
ȚSKA 1948 - FCSB
UEFA a decis: ce se întâmplă cu meciul CSKA 1948 Sofia - FCSB

Cum vrea Mbappe să obțină 275 de milioane de euro într-un an

În vara lui 2024, Mbappe va încasa 90 de milioane de euro de la PSG, primă de fidelitate din contractul semnat în 2022. Salariul său anual este de 60 de milioane de euro, astfel că ar obține 150 doar de la PSG dacă rămâne și în sezonul viitor la Paris.

Mai mult, pentru că va fi liber, el va putea negocia o primă astronomică de instalare cu Real Madrid, de aproximativ 125 de milioane de euro, conform Marca. În total, de la cele două echipe, ar urma să primească 275 de milioane de euro, în decurs de un an.

Mbappe, condiție clară să plece de la PSG acum

PSG ar cere 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe, lucru de care mama lui Kylian nu vrea să audă. Dacă Real Madrid ar plăti această sumă, atunci bonusul la instalarea atacantului francez va fi mult mai mic decât dacă acesta ar semna liber de contract.

Faiza Lamary le-ar fi propus celor de la PSG să ceară o sumă de puțin peste 100 de milioane de euro celor de la Real Madrid pentru Mbappe, pentru ca francezul să accepte să plece în această vară. Altfel, atacantul nu va accepta să se despartă de parizieni acum.

Citește și alte știri din fotbalul interațional:

FIFA a anunțat gazda noului turneu-gigant care începe în 2025 » Europa dă 12 echipe
DECIZIE
FIFA a anunțat gazda noului turneu-gigant care începe în 2025 » Europa dă 12 echipe
Messi, destăinuire la 3 săptămâni după ultimul meci la PSG: „Acesta e modul lor de a face lucrurile, inexplicabil ce s-a întâmplat”
INTERVIU
Messi, destăinuire la 3 săptămâni după ultimul meci la PSG: „Acesta e modul lor de a face lucrurile, inexplicabil ce s-a întâmplat”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
bl0catu
bl0catu  •  24 Iunie 2023, 13:07

KM7 lol! sunteti penibili! Bine ca nu km 4-5 Constanta sau viile noi! DU7 impreuna cu RR7 sunt niste ziaristi penibili!ghiciti cine sunt! ma mir ca DNO7 nu ii vede sa-i dea afara! nota: DNO este de la domnu` nea Ovi!

dinamo100
dinamo100  •  24 Iunie 2023, 09:22

E logica abordarea mamei lui MBappe! Oricine ar face la fel.

Barbanta
Barbanta  •  24 Iunie 2023, 07:46

Ce comparatii puteti fc???????????? Si ,IMPRESAR☝️ Si,FOTBALIST????⚽️⚽️⚽️???? Nu de acestia care cu stangul nu pot,cu dreptul nu dau,si cu capul nu stiu????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează