INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe dezvăluie când va anunța viitorul club: „Decizia finală nu îmi aparține”

Kylian Mbappe a decis să nu-și prelungească acordul cu PSG, scadent în vară / Foto: Imago
Kylian Mbappe a decis să nu-și prelungească acordul cu PSG, scadent în vară / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 19:39 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 20:32

Internaționalul francez Kylian Mbappe a vorbit în conferința de presă dinaintea amicalului cu Germania despre vehiculatul său transfer la Real Madrid și despre participarea la JO de la Paris (26 iulie - 11 august 2024).

Pentru prima oară din 3 ianuarie, când a câștigat Supercupa Franței cu PSG, Kylian Mbappe a apărut din nou în fața presei. La Clarefontaine, în calitate de căpitan al reprezentativei Franței, înaintea amicalului cu Germania programat sâmbătă la Lyon.

Dinamo, probleme cu un titular: s-a accidentat, n-a mai plecat la națională și e incert cu Petrolul! Cine l-ar putea înlocui
dinamo
Dinamo, probleme cu un titular: s-a accidentat, n-a mai plecat la națională și e incert cu Petrolul! Cine l-ar putea înlocui

Kylian Mbappe menține suspansul

Cum era de așteptat, Mbappe n-a scăpat de întrebările cu privire la viitorul său, mai ales după ce s-a scris în repetate rânduri despre plecarea sa de la PSG, unde-i expiră contractul, la Real Madrid.

Numai că atacantul le-a parat cu replici care mențin în continuare suspansul. Singura certitudine, noul său club va fi cunoscut înaintea fluierului de start al Euro 2024 din Germania.

Kylian Mbappe: „Îmi pare rău că vă dezamăgesc”

„Nu am anunțat nimic pentru că nu aveam nimic de anunțat. În ziua în care voi avea ceva de anunțat, o voi face. Nu m-am ascuns niciodată.

Îmi pare rău că vă dezamăgesc, dar nu am nimic suculent de anunțat”, a răspuns Mbappe când a fost întrebat dacă a luat o decizie în privința viitorului său club.

De cine depinde prezența lui Kylian Mbappe la JO de la Paris

El a dezvăluit însă că totul va fi rezolvat „până la startul Campionatului European, astfel încât să mă pot concentra exclusiv pe echipa națională”. Euro 2024 se desfășoară în perioada 14 iunie - 14 iulie, după care urmează Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie - 11 august).

Kylian n-a ascuns faptul că și-ar dori să participe la Olimpiadă, numai că admite că nu depinde de el. „Întotdeauna am avut ambiția asta. Dar mereu am spus că prezența mea la acest eveniment nu depinde de mine.

Decizia finală aparține întotdeauna altcuiva (n.r. - clubul care îl plătește). Nu pot comenta. Voi face ceea ce mi se spune”.

VIDEO. Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman pentru prestația din meciul cu Petrolul: „A fost ca Mbappe aseară”

Mai puteți citi:

Cristi Săpunaru, despre arestarea liderului galeriei de la Rapid: „Nu vreau să vin cu teoria conspirației, dar...”

Răzvan Lucescu, verdict în cazul „tricolorului” ignorat de Edi Iordănescu: „Are o problemă, dar poate fi decisiv pentru națională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează