INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Francezii anunță: „E 100% că Kylian Mbappe va ajunge în aceasta vara la Real” » Când plănuiește Madridul să-l cumpere

Vânzarea imediată a lui Kylian Mbappe e inevitabilă. Foto: Imago Images
Vânzarea imediată a lui Kylian Mbappe e inevitabilă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2023 13:06 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 13:06

Nu mai există cale de întoarcere. Kylian Mbappe (24 de ani) se va transfera de la PSG la Real Madrid în august. Rămâne de stabilit doar suma. Campioana Ligue 1 cere 250 de milioane, clubul blanco vrea să achite 225-230 de milioane.

Kylian Mbappe nu va rămâne la PSG. Cumpărat cu 180 de milioane de euro în 2017, de la AS Monaco, noul căpitan al Franței vrea să plece de doi ani la Real Madrid, dar totul s-a amânat. Acum, nu mai există cale de întoarcere.

E OFICIAL: FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea » Contractul a fost semnat!
FCSB
E OFICIAL: FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea » Contractul a fost semnat!

Vânzarea imediată a lui Kylian Mbappe e inevitabilă

Supergolgheterul, 24 de ani, nu își mai prelungește contractul, cum a făcut-o în 2022. A anunțat că părăsește clubul parizian în vara viitoare, gratis, la final de acord, ceea ce președintele Nasser Al-Khelaifi nu a acceptat. Vânzarea lui imediată e inevitabilă. 

Numai la Real, pentru că jucătorul nu dorește să semneze cu altcineva, deși Al-Hilal, Chelsea și Liverpool erau dispuse să investească sume foarte mari.

Jurnalistul francez Julien Laurens (RMC Sport și ESPN) anunță că tranzacția se va încheia cu siguranță. „Procentul transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid în acest mercato este de 100%”, a declarat Laurens.

Real Madrid vrea să-l prezinte pe Kylian Mbappe săptămâna viitoare

Un alt reporter, Rodrigo Faez, de la ESPN, a aflat și planul Madridului. Clubul blanco intenționează să-l cumpere pe Mbappe în această săptămână și să îl prezinte pe „Santiago Bernabeu” în a doua săptămână a lunii august.

Suma de transfer? PSG pretinde 250 de milioane de euro, Real vrea să negocieze pentru a plăti maximum 225-230 de milioane. Oricum, va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Kylian ar trebui să primească și 40 de milioane de la PSG, jumătate din bonusul anual de fidelitate, dacă se respectă înțelegerea sa cu roș-albaștrii. 

Barcelona a venit pentru Kylian Mbappe și îl pierde pe Ousmane Dembele

Zilele trecute, Barcelona a încercat o mișcare trăsnet pe piața transferurilor, potrivit Marca. Să-l ia pe Kylian Mbappe! Președintele grupării catalane, Joan Laporta, nu putea să ofere o sumă de bani importantă, fiind încă în criză financiară, dar i-a propus la schimb pe doi dintre cei mai buni jucători ai săi, Ousmane Dembele și Gavi. 

PSG a refuzat și, inspirată de oferta blaugrana, a decis să-l cumpere pe Dembele. Îi plătește clauza de reziliere, 50 de milioane de euro, având acordul lui Ousmane, deranjat că Barca a vrut să-l cedeze ca monedă de schimb. Parisul îi pregătește lui Dembele un contract pe cinci sezoane. În 2017, campioana Franței a achitat clauza de reziliere a lui Neymar, plătindu-i Barcelonei 222 de milioane. 

Citește și:

La Barcelona se naște o nouă stea! Xavi îl luase doar ca să completeze lotul

Claudiu Petrila a ajuns la București pentru a semna cu Rapid

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  31 Iulie 2023, 17:53

Isi distruge cariera daca merge sa lucreze pentru cel mai mare *** din fotbal, Perez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close