INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cât va încasa Mbappe la Real Madrid: oferta e considerabil mai mică decât era în 2022!

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 10:22 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 10:36

MARCA a scris în această dimineață că Real Madrid și Kylian Mbappe (25 de ani) au semnat contractul care presupune ca fotbalistul francez să evolueze 5 ani pentru „los blancos”. Cotidianul din Madrid a dezvăluit și câți bani ar urma să primească KM7 la liderul din Spania.

Părea cert că Mbappe va ajunge la Real Madrid în vara lui 2022, însă mutarea a căzut în ultima clipă, fotbalistul preferând să prelungească pe 2 ani înțelegerea cu PSG.

Doi ani mai târziu, Kylian Mbappe ar urma să îmbrace, în fine, echipamentul lui Real Madrid. MARCA a anunțat astăzi că precontractul a fost semnat, un acord pe 5 ani care presupune ca șeptarul să treacă la Madrid în această vară.

„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray
TURCIA
„A făcut GESTUL SECOLULUI!” » Olimpiu Moruțan e omul momentului în Turcia, după meciul cu Galatasaray

Cât va încasa Kylian Mbappe la Real Madrid

Ziarul apropiat de Real Madrid a prezentat și cifrele afacerii. Atât salariul, cât și bonusul de instalare, Mbappe semnând liber, fără sumă de transfer, sunt mai mici decât cele propuse de Madrid în 2022.

Mbappe va primi cel mai mare salariu de la Real Madrid, dar nu mult mai mare decât ceea ce încasează vedete precum Kroos, Modric și Alaba. Salariul net anual ar urma să fie cuprins între 15 și 20 de milioane de euro, crescând de la an la an pe durata contractului. Pe deasupra, există bonusuri de obiectiv care pot crește substanțial veniturile fotbalistului.

În 2022, oferta lui Real Madrid presupunea ca Mbappe să primească 26 de milioane net anual. La PSG, în ultimele două sezoane, a încasat 32 de milioane net pe an.

+3 FOTO

În ceea ce privește bonusul de instalare, acesta va fi „puțin mai mic decât cel agreat în 2022”, de 130 de milioane de euro.

„Anturajul lui Mbappe a acceptat în cele din urmă reducerea încasărilor, deoarece sunt conștienți că acesta este singurul mod în care atacantul își poate îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid. Iar jucătorul a fost determinat să prioritizeze partea sportivă de această dată, în detrimentul celei salariale”, scrie sursa citată.

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid?

Celălalt mare ziar de sport madrilen, AS, a prezentat o dilemă: ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid?

Există 3 variante: 7, 9 și 10. Primul este numărul preferat al lui Kylian, dar la Madrid acesta este purtat de Vinicius Junior, unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului. Este greu de imaginat că brazilianul va renunța la acel număr în favoarea unui nou-venit, chiar dacă valoarea lui Mbappe este incontestabilă.

Numărul 9 pare rezervat pentru Endrick, fotbalistul brazilian care va ajunge în vară la Real Madrid, iar tricoul cu numărul 10 depinde de continuitatea lui Luka Modric. Rămâne de văzut dacă mijlocașul croat va continua la Real sau va elibera acel număr.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Lionel Messi și-a comandat grătar de 650.000 de euro: „Am creat un design special”
Argentina
Lionel Messi și-a comandat grătar de 650.000 de euro: „Am creat un design special”
Pierdut marcator, oferim recompensă! Dublul golgheter al României, de nerecunoscut: modest la club, e în mare pericol să rateze EURO!
SITUAȚIE
Pierdut marcator, oferim recompensă! Dublul golgheter al României, de nerecunoscut: modest la club, e în mare pericol să rateze EURO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează