CAMPIONATE  ·  ÎNTÂLNIRE

Kylian Mbappe s-a întâlnit cu legendarul Pelé: „N-aș putea depăși 1000 de goluri decât dacă mi s-ar pune și golurile de pe jocurile video”

Pele și Kylian Mbappe
Pele și Kylian Mbappe

Articol de — Miercuri, 03 Aprilie 2019, 12:25

Marea revelație europeană Kylian Mbappe s-a întâlnit la Paris cu Perla Neagră Pelé . ”Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Tot ce mi se întâmplă e un vis”.

Ar fi trebuit să se întâlnească de câteva luni, dar Pelé s-a îmbolnăvit și nu a putut călători spre Europa pentru a discuta cu puștiul său preferat din fotbalul mondial. Kylian Mbappé.

Invitat de Hublot, vestitul Edson Arantes do Nascimento Pelé a venit la Paris, îmbrățișându-l pe Kylian. "Stilul tău, fotbalul tău sunt latine. Semeni cu un brazilian. Ce păcat că n-ai jucat la Santos", a glumit Perla Neagră.

Mbappé, 20 de ani, e fericit. "Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Eu n-aș putea depăși 1000 de goluri decât dacă mi s-ar pune și cele de pe jocurile video", spune tânărul lui PSG, care plutește pe nori: "Nu credeam că voi cuceri titlul mondial la 19 ani și voi ajunge la PSG după un transfer uriaș. Tot ce mi se întâmplă e un vis. Nu am suficientă hârtie pentru a scrie tot ce trăiesc".

Inspirat de Pelé, Kylian ar vrea să-și scrie propria istorie: "Nu știu ce înseamnă să fii un star. Nu sunt un star". 

"Totul e mai dificil acum pentru atacanți. Fotbalul e mai complex, spațiile sunt mai mici, marcajul mai bun"
"Cea mai bună echipă din istorie? Brazilia 1970. Completă"
Pelé, legenda Braziliei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (7)

Daniel Buriu  •  04 Aprilie 2019, 07:39

Am avut si noi jucatori care marcau 4-5 goluri pe meci si luau ghete de aur!!! I-mi aduc aminte de Rapid-Dinamo 4-5, Camataru, patru goluri!!????

univ_craiova1  •  03 Aprilie 2019, 15:59

Când joci în campionate de 2 bani ajungi la numărul asta... Dacă pun și eu câte goluri am dat prin livada sau pe strada pai trebuia sa primesc balonul de aur

jedela  •  03 Aprilie 2019, 15:40

Deci o fi fost mare fotbalist Pele dar prea s a creat o minciuna cu cele peste 1000 de goluri . Cat naiba o sa mai suportam atata ipocrizie sa numeri si golurile din meciuri demonstrative sau din campionate regionale...... Plus alte cateva adaugate dun burta... si daca faci un calcul la cate meciuri are nu are cum. pai inseamna ca echipa lui castiga pe banda rulanta si numai Pele marca.Nu exista nici dovezi clare . In curand o sa ajunga si mare mincinos mondial.

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1