INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe a rupt tăcerea! Starul de la PSG, dorit insistent la Real Madrid, a anunțat unde va evolua sezonul viitor

Kylian Mbappe a anunțat că va rămâne la PSG // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe a anunțat că va rămâne la PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 16:37 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 18:05

Un campion mondial risipeşte temerile fanilor lui PSG că se transferă în această vară. Kylian Mbappé (21 de ani), dorit insistent de Real Madrid, a anunţat că va juca şi sezonul viitor pe Parc des Princes.

„Rămân la Paris şi vreau să fac parte din proiect. Mi-am propus să încerc să câştig cât mai multe trofee. Am ajuns în al patrulea an al proiectului şi este unul important, pentru că vine a 50-a aniversare a clubului. Doresc să dau tot ce am mai bun pentru PSG”, spune atacantul de 21 de ani.

Mbappé, 30 de goluri plus 17 assisturi în 33 de meciuri din ultimul sezon, a marcat o dată în amicalul de marţi cu Celtic (4-0).

Mbappe, dorit de Real Madrid

Kylian Mbappe  este marele vis al lui Real Madrid. La doar 21 de ani este unul dintre cei mai buni din lume, iar madrilenii fac tot posibilul pentru a pune mâna pe el.

Real știe că nu poate să-l transfere în această vară, dar va încerca s-o facă în 2021. Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022, iar pentru moment nu a semnat prelungirea. Deși pare tentat să accepte propunerea francezilor, Mbappe cere ca în noua înțelegere să existe o clauză de reziliere care să-i permită să se transfere.

180 milioane de euroeste cota de piață a lui Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Francezul este cel mai valoros fotbalist al lumii

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Răsturnare de situaţie la AC Milan, Pioli până în 2022. La revedere, Rangnick!

Barcelona, reacție spectaculoasă după anunțul legat de Balonul de Aur: „Oricum știm cu toții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează