INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSTAGRAM

Kylie Jenner și Ariana Grande, singurele vedete care îl întrec pe Cristiano Ronaldo pe Instagram! O postare costă un milion de dolari!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 09:52

Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian și star TV, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrităţi de pe Instagram în 2019, depășindu-l pe Cristiano Ronaldo, la categoria „cea mai scumpă postare", aceasta câştigând câte 1,26 milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat! 

Acesta este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner, 22 de ani, ocupă prima poziţie în topul realizat de Instagram la această categorie.

+10 FOTO

Potrivit analiştilor, afacerile acesteia au crescut cu 27 de procente în cursul ultimului an. Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.

Pe locul al patrulea se află sora şi colega de reality show a lui Kylie Jenner, Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat, iar pe locul al cincilea, cântăreaţa Selena Gomez, cu 886.000 de dolari.

2,7 milioane de urmăritoriare Inna, cântăreața e una dintre cele mai apreciate vedete din România pe Instagram, urmată de Antonia cu 2,2 milioane de fani în mediul virtual

Citește și:

IMPERIUL INSTRAGRAM: Cristiano Ronaldo vs Simona Halep » CR7 a produs în 2019, doar din Instagram, mai mult decât Simona în toată cariera ei sportivă!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  06 Ianuarie 2020, 13:36

Pai ele pot sa ceara si 2 milioane pe o postare dar nu are asa multi sponsori cat Ronaldo dasta el a castigat 48 de milioane de dolari iar Kendal 15 milioane,Ariana Grande nu a castigat nici macar un milion din lipsa de sponsori desi are aceeasi urmaritori ca si Kendal.deci degeaba ai urmaritori daca nu ai contracte de publicitate care sa plateasca pentru o postare un milion de dolari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează