INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  IDILĂ

GALERIE FOTO Katarina, artista care l-a părăsit pe Sergej Milinkovic-Savic pentru un „stelist”: „Suntem împreună de câteva luni bune”

Katarina Grujic, una dintre cele mai populare artiste din Serbia, se iubește cu Marko Gobeljic, fundașul celor de la Steaua Roșie Belgrad, după ce l-a părăsit pe Sergej Milinkovic-Savic. +16   FOTO
Katarina Grujic, una dintre cele mai populare artiste din Serbia, se iubește cu Marko Gobeljic, fundașul celor de la Steaua Roșie Belgrad, după ce l-a părăsit pe Sergej Milinkovic-Savic.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 18:21 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 08:17

Katarina Grujic, una dintre cele mai populare artiste din Serbia, se iubește cu Marko Gobeljic, fundașul celor de la Steaua Roșie Belgrad, după ce l-a părăsit pe Sergej Milinkovic-Savic.

Katarina Grujic este de mai mulți ani în topurile muzicale din Serbia. A fost și pe primele pagini ale publicațiilor de cancan, în timpul relației pe care a avut-o cu Sergej Milinkovic-Savic, starul lui Lazio. 

+12 FOTO

Artista a reapărut în prim-plan odată cu oficializarea noii idile, cu Marko Gobeljic. Katerina a confirmat relația: „Suntem împreună de câteva luni bune”.

+12 FOTO

VIDEO. „GRESKA”, una dintre cele mai populare melodii ale Katarinei 

Vezi și alte galerii foto: 

GALERIE FOTO A scandalizat un stadion de baseball, iar acum sfidează cenzura pe Instagram: „Nu merge cam departe cu pozele?!”

GALERIE FOTO. Denisa Dedu face senzație pe Instagram: „Dacă nu ajungeam handbalistă, eram model!”. Ce o atrage cel mai tare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  09 Noiembrie 2020, 23:32

*** ce as cupla-o cu unu cu salarul minim pe economie 1346 RON (281,65 €) si sa o vad atunci ce cgletuieli mai face.... as obligao sa traiasca impreuna cu un barbat 6 luni cu banii astia..sa vedem mai "sparge" protofelele la milionari BRIGHITTE de Serbia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  09 Noiembrie 2020, 21:57

Mamă, ce vuvuzelă are !

22robert03
22robert03  •  09 Noiembrie 2020, 19:48

Brigitte Pastrama de Serbia

Vezi toate comentariile (4)
Comentează