INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

L-au amenințat cu pistolul și i-au luat Rolexul! Clipe horror trăite de un superstar de la Napoli după succesul cu Liverpool

Articol de - Publicat joi, 04 octombrie 2018 12:53

Bucuria victoriei cu Liverpool i-a fost stricată după meci lui Arkadiusz Milik. Atacantul lui Napoli, schimbat cu Mertens în minutul 68, a trăit clipe de spaimă la întoarcerea acasă.

Polonezul a fost amenințat cu pistolul de doi hoți, care l-au atacat pe scuter aproape de casa lui, și a scăpat doar după ce le-a dat ceasul de la mână.

Paguba suferită de Milik, dincolo de groaza trăită, e de circa 7.000 de euro, obiectul furat de indivizii mascați fiind un Rolex model Daytona.

Infractorii au dispărut imediat de lângă mașina forbalistului, iar poliția îi caută. În ultima vreme mai mulți jucători ai lui Napoli au pățit-o la fel, de la Cavani, Zuniga, Hamsik (în două ocazii), Behrami și chiar la Insigne, acum doi ani! Și nevestele ori rudele acestora au câzut pradă jafurilor stradale.

Playtech: ȘOC! Ce se întâmplă cu creierul nostru de fiecare dată când dormim. IREAL ce s-a descoperit


Comentarii (3)
2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  04 Octombrie 2018, 19:31

Stati linistiti ca pr la ora asta a primit inapoi ceasul cu scuzele de rigoare.stiti ca asa se int cind...nestiind pe cine jefuiesc...cind ajunge inf la urechile capilor mafiei imediat se afla cine sint autorii si se returneaza ...ceasul...masina...etc. asa ca sa fii fotbalist la napoli e chiar o...onoare si...din pt asta de vedere.mafia...e mult mai corecta decit lumea politica.acolo daca promiti ceva stii clar ca ...ori te ti de prom ori... pe cind poloticienii iata de...30 de ani...DECIT...minciuni ne servesc

cneius
cneius  •  04 Octombrie 2018, 14:18

E clasic acolo in Napoli. Firmele de turism recomanda vizitatorilor care doresc sa se plimbe pe acolo sa se imbrace in haine ponosite, sa nu foloseasca smartphone sau tableta, si sa aiba, eventual, un aparat de foto mai vechi la git!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Octombrie 2018, 13:52

Cine-i pune să aleagă orașul ăla cu o faimă extrem de proastă?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează