INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTRACT

L-au convins pe Diego Simeone să semneze! Argentinianul va fi plătit mai bine decât vedeta echipei

Diego Simeone a dus-o pe Atlético în două finale ale Ligii Campionilor, în 2014 și 2016, ambele pierdute contra lui Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages
Diego Simeone a dus-o pe Atlético în două finale ale Ligii Campionilor, în 2014 și 2016, ambele pierdute contra lui Real Madrid // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 14:05

Antrenorul argentinian Diego Simeone va continua la Atlético Madrid peste limita actualui acord scadent în 2020. Va primi un salariu anual peste cele 20 de milioane de euro ale golgeterului său francez, Antoine Griezmann.

Atlético îl blindează pe Diego Simeone. Marca anunță că antrenorul argentinian, care negocia din vară să-și extindă contractul scadent în iunie 2020, a acceptat să semneze o nouă înțelegere. În baza acesteia, Cholo ar urma să devină cel mai bine plătit din lotul madrienilor, chiar peste Antoine Griezmann, ce a reînnoit și el în august, pentru un salariu anual de 20 de milioane de euro. La nivelul lui Pep Guardiola și José Mourinho.

"I-au oferit liniște, protecție și stabilitate"

Presa spaniolă a aflat și detalii din acordul stabilit între părți. Simeone s-a asigurat că poate pleca de la club în cazul în care tehnicianul nu-și va duce la capăt obligațiile, potrivit unor clauze clare de reziliere. "Atlético a înțeles că Simeone este o piesă cheie și a decis să-i mărească perioada contractuală, pentru a-i oferi liniște, protecție și stabilitate în proiectul construit împreună cu președintele Gil Marín", a dezvăluit Radio Marca. 

396 de meciuri are Diego Simeone pe banca tehnică a lui Atlético, pe care o pregătește din ianuarie 2012

7 trofee a câștigat antrenorul argentinian cu Atlético, între care două Europa League și două Supercupe ale Europei

Citește și: Situație tot mai complicată la Barcelona! Dembele are zilele numărate: "Trăiește în lumea lui, departe de realitate! Comportamentul i-a exasperat pe conducători"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează