INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

L-au suspendat pe Lionel Messi pentru acuzațiile de corupție de la Copa América! Cât va sta căpitanul Argentinei!

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 10:31

CONMEBOL l-a exclus pe Lionel Messi trei luni în America de Sud și l-a amendat cu 50.000 de dolari. Va putea juca din nou pentru selecționata albiceleste în noiembrie, dar preliminariile CM 2022 încep în martie 2020.

Sfârșitul Copei América a fost dur pentru Leo Messi. Dificil de suportat. Învins de Brazilia în semifinale, 0-2, apoi eliminat în meciul pentru locul 3, la 2-1 cu Chile, căpitanul Argentinei a refuzat medalia de bronz.

Și a dat o declarație incendiară, acuzând CONMEBOL, confederația sud-americană, că a ajutat Seleção să câștige trofeul.

„Nu am urcat pe podium pentru că nu trebuie să facem parte din această corupție, din această lipsă de respect. Nu ne-au lăsat să jucăm finala. Corupția și arbitrii ne-au interzis finala. Corupția și arbitrii au ruinat spectacolul”, afirma Messi atunci.

„Toate jocurile sunt făcute pentru ca Brazilia să fie campioană”. Ceea ce s-a și întâmplat.

Luna trecută, jucătorul Barcelonei a fost suspendat un meci și amendat cu 1.500 de dolari pentru cartonașul roșu primit în finala mică. Risca să fie exclus doi ani pentru acuzațiile de corupție. Azi, CONMEBOL a decis pedeapsa.

Leo nu va avea voie să joace trei luni la naționala albiceleste. 90 de zile începând din 3 august. Și va putea reveni din noiembrie.

Preliminariile pentru CM 2022 încep însă din martie 2020, când va pierde prima partidă din cauza suspendării pentru eliminarea cu Chile.

În același timp, Messi a fost amendat cu 50.000 de dolari.

3 meciuri amicaleva pierde Messi la naționala Argentinei: cu Chile (5 septembrie), Mexic (10 septembrie) și Germania (10 octombrie)

Citește și:

 Leo Messi, atacat brutal de vedetele braziliene Marquinhos și Thiago Silva: „Când Barcelona era ajutată, nu vorbea de corupție. Să respecte istoria!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  03 August 2019, 11:41

Sa mori de ris, tipul este suspendat pentru meciurile amicale !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează