INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

La finalul meciului câștigat sâmbătă de Brighton, și-a aruncat tricoul către fani în tribună. Ce a urmat la Nottingham!

Joel Veltman plânge după tricoul aruncat fanilor // Foto: Imago
Joel Veltman plânge după tricoul aruncat fanilor // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 17:09 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 17:16

Joel Veltman (31 de ani), fundașul dreapta al lui Brighton, nu și-a putut stăpâni bucuria pentru victoria de la Nottingham (3-2) și a rămas dezbrăcat. Pentru că, atunci când a realizat că a aruncat și vesta specială cu GPS, s-a rugat de suporteri să-i dea tricoul înapoi. Nu l-a mai primit!

Episod nostim petrecut la finalul partidei de pe The City Ground, câștigată de Brighton cu 3-2. Jucătorii lui Roberto De Zerbi s-au dus în fața sectorului ocupat de fanii „pescărușilor" și le-au mulțumit pentru susținere. Dintre aceștia, Joel Veltman s-a dezbrăcat și și-a aruncat tricoul în tribună. 

Luat de valul de fericire, fundașul din Țările de Jos nu a realizat că și-a aruncat și vesta specială cu GPS, care strânge datele statistice pentru fiecare jucător, în cazul internaționalului batav, pentru cele 90 de minute bifate contra lui Nottingham Forest.

Fanii l-au lăsat cu ochii-n soare!

Veltman s-a întors de la vestiare și s-a dus către zona unde își aruncase tricoul, rugându-i pe suporteri să-i dea înapoi vesta de monitorizare a mișcărilor sale pe teren. Suporterii au crezut că Joel vrea tricoul înapoi și au plecat de pe stadion. „Eram atât de fericit pentru victorie c-am decis să-mi lansez tricoul către fani. 

Doar după câteva miute mi-am dat seama că pe sub tricou aveam și dispozitivul de localizare. Când am revenit și le-am cerut să mi-l returneze, ei au crezut că eu m-am răzgândit în privința tricoului și au plecat", a povestit fotbalistul batav.

Nu doream decât vesta cu GPS și m-am întristat când am văzut că am pierdut-o. Dacă o voi mai recupera, cred că analistul de la club va avea o surpriză să vadă că eu m-am deplasat cu o viteză de 70 de mile pe oră mai mult de oră, pe autostrada M1 către Brighton! - Joel Veltmann - fundaș Brighton

16meciuri a bifat Joel Veltman la Brighton în acest sezon în toate competițiile, reușind o pasă decisivă. La echipa națională nu a mai jucat de la Euro 2020. Are 28 de selecții și două goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează