INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

LA LIGA. 5 jucători de la Barcelona ar fi fost depistați pozitiv cu COVID-19, la începutul pandemiei

Barcelona se pregătește pentru reluarea La Liga +36   FOTO
Barcelona se pregătește pentru reluarea La Liga

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 08:01 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:05

5 jucători de la Barcelona și doi membri din staff-ul tehnic al catalanilor ar fi fost testați pozitiv cu COVID-19 la primele analize, imediat după începutul pandemiei. Aceștia ar fi fost asimptomatici, iar acum sunt vindecați complet.

Potrivit informației dezvăluite de postul de radio catalan RAC 1 și preluată de AS, rezultatele pozitive ar fi reieșit după primele analize de sânge. Informația încă nu a fost confirmată oficial de către La Liga sau club.

În acest moment, fotbaliștii și personalul tehnic al formației blaugrana se află în afara oricărui pericol, iar gruparea antrenată de Quique Setien se pregătește pentru reluarea campionatului.

Barcelona se duelează în primele două etape de la reluarea campionatului cu Mallorca și Leganes. Catalanii ocupă primul loc al clasamentului după 27 de etape, având 58 de puncte, două mai mult decât rivala Real Madrid.

La Liga revine pe 11 iunie

Oficial, fotbalul din La Liga revine pe 11 iunie. Fiecare echipă din Spania mai are de disputat în acest sezon câte 11 partide. Stagiunea în curs a fost suspendată pe 12 martie, după ce un jucător din echipa de baschet a lui Real Madrid a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, fiind considerat la acea vreme un pericol pentru siguranța competiției, întrucât toate sporturile din cadrul clubului madrilen împart aceeași bază de pregătire.

+32 FOTO

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din La Liga:

La Liga a anunțat programul primelor două etape post-pandemie: când joacă Barcelona și Real Madrid + unde se văd meciurile la TV

Barcelona poate respira ușurată: Messi n-a activat clauza și rămâne pe „Camp Nou”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează