INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - EIBAR 1-0

LA LIGA. Golgeter şi portar! Lucas Ocampos, One Man Show în Sevilla - Eibar

Ocampos se opune providenţial execuţiei lui Dmitrovic
Ocampos se opune providenţial execuţiei lui Dmitrovic

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 13:54 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 14:06

Eroul celor de la Sevilla în victoria cu Eibar, 1-0, Lucas Ocampos (25 de ani, extremă dreapta) a deschis scorul şi, intrat în locul accidentatului Vaclik, a respins mingea egalării şutată de goalkeeperul advers în minutul 90+11. „Antrenorul mi-a spus să rămân pe centrul porţii"

FC Sevilla a făcut un pas uriaş către securizarea locului de grupele Ligii în sezonul viitor, câştigând dramatic cu Eibar (1-0). Eroul andaluzilor a fost, luni seară, Lucas Ariel Ocampos. Argentinianul a decis meciul nu doar prin unicul gol din minutul 56, ci şi prin intervenţia capitală în prelungiri. 

S-a accidentat la genunchi Vaclík şi, cum Lopetegui făcuse cinci schimbări, jucătorul de 1,87m a cerut mănuşile să intre între buturi în 90+10. Şi chiar la ultima fază, după un corner, a reuşit şi o paradă senzaţională la şutul celuilalt goalkeeper, Dmitrovic.

Goluri cât în 2 ani la OM!

„Înainte să intru, antrenorul de portari mi-a zis să nu ies de pe linie şi să rămân pe centru. Am văzut mingea cum vine spre mine şi am respins-o. Era vital să câştigăm şi victoria are un gust mai dulce când suferi, mai ales că jucam şi acasă", a explicat Ocampos, ajuns la 13 goluri în 29 de meciuri jucate în acest campionat, câte a înscris în precedentele două sezoane în Ligue 1 pentru Marseille!

E cel mai bun marcator al Sevillei, făcând cât atacanţii En-Nesyri, Munir şi Luuk de Jong la un loc. Lucas i-a dedicat succesul unui membru al familiei afectat de COVID-19, arătând după gol un tricou cu „Fuerza «D»".

Îmi place la antrenament să mai trec în poartă la miuţe, dar niciodată nu mi-am imaginat că voi ajunge să şi apăr un minut într-un meci oficial

Lucas Ocampos, extremă Sevilla

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un star de la Barcelona n-a mai suportat aroganțele colegilor » Ce a făcut la 31 de ani ca să scape de ironii

Hoții i-au spart casa lui Franck Ribery! Vrea să plece de la Fiorentina: „Nu accept asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează